GmzzzKaya Merhaba herkese . Devlet hastanesinde doğurmayı düşünüyorum fakat duyduğum şeylere göre normal doğumu çok zorluyorlarmış olmaz ise sezaryene alıyorlarmış . Doktora sezaryen olmak istiyorum diyip sezaryene alma şansları yok mu bilginiz var mı ?
Cigdembiyik GmzzzKaya devlette hiç olmadım ama devlet sezeryana zor durumda kalmadıkça yapmıyo malesef öyle biliyorum
1anonim GmzzzKaya hayır almıhorlar sezeryana çocukla sana bşşey olmadığı sürece normal için direniyorlar
12elif34 GmzzzKaya ben 41 hafta olucam ve bebek kilolu 3900 4 kilo arasiydi en son ve karin cevreside genis de ve bunca seye ragmen hala normal olabilit diyor
Maraffguler İlk doğumda yapmıyorlar canım mesela ilkin sezeryan 2..gebeligin olsa o zamn mecbur yapıyorlar.ama ilk gebelikte devlette direk normal.dogum yapıyorlar ben o yüzden ilk doğumu özelde yaptım şimdi 2. Devlette yapacağım sezeryan olcak
Glchan_34 @GmzzzKaya normal doğuma engel bir durumunuz yoksa devlet normal doğuma odaklı oluyor makat geliş iri bebek olursa veya hastalığınız varsa sezaryen yapıyorlar
Zuhalsebu 12elif34 benim de öyleydi 21 saat normal için bekledik en son olmayınca sezaryene aldılar ve 3420 doğdu kendinizi germeyin kilodan ötürü ben çok gerdim
Betul-97 GmzzzKaya Şehir hastanesinde doğum yaptım sancıdan duramadığım zaman oldu sezeryan istedim keyfi olmuyor sezeryan demişti normal doğum oldu
ElifAkyol GmzzzKaya Ben gidiyorum devlete 2. Doğumum olacak ilki normaldi şu an bebeğim makat geliş perşembe günü hayla makat gelişse sezeryana alacak anestesi işlemlerini hallettim perşembeyi bekliyorum 38+2 im şu an
12elif34 Zuhalsebu bilemiyorum baya gerginim karin cevresi de genis dedigi icin korkuyorum diğer bebegim 3800 doğdu ve onda bile zorlandim bakalim ne olacak hayırlısı
poyrazin_annesi28 GmzzzKaya 12 saat suni denendi. Doktorum çok iyiydi. Seni de bebeği de yormayalim sezaryene alayım seni eğer istiyorsan dedi. Kendisi teklif etti. Bu doktordan doktora değişir
Cagla-2434 Devlet h.hanelerinde anne yada bebeğin hayati tehlikesi olmadığı müddetçe 5 gün de sancı cekseniz ne yaparsanız yapın sezeryan yapılmıyor bekleniyor.
TKumsall GmzzzKaya bebeğin başı aşağıdaysa normal doğumu engelleyen bisiy yoksa zorluyorlar normal olması için suni sancı falan ikinci gün açılma vs olmazsa yada sıkıntıya girerseniz sezaryen alıyorlar