ozgecg Obsesifk haşlanmış yumurta,kırmızı et, beyaz et ,peynir,zeytin,bakliyat,yeşillik ve salatalar,süt,ayran,,ceviz ⛔️ tam pişmemiş et Pastörize edilmemiş ürünler İşlenmiş gıdalar Dondurulmuş ürünler
gizemgb Obsesifk sabahları mutlaka bir kaşık pekmez yiyorum hem hastalıktan korurmuş hem de bebeği beslermiş. Haftada 1 mutlaka balik tuketmeye calisiyorum folik asit icin👍🏻 Mevsiminin meyveleri cok onemli mesela suan portakal ve kivi daha cok tuketiyorum C vitamini 👍🏻 Ayrica muz cok onemli magnezyum eksikluginu giderir. Onun disinda Kalsiyum cok onemli hergun 1 brdk sut 👍🏻
Obsesifk SevgibiR evet içeriğindeki koruyucu katlı maddeleri yüzünden ekstra dikkat edilmeli gazlı içecekler 🌸🌸🌸
Pars Obsesifk haftada 1 gün mutlaka balık hatta yiyebiliyorsan somon beyin gelişimi için en iyi olan dedi doktorum.. yemişler özellikle ceviz, muz, pastorize süt, peynir özellikle kaşar peyniri, proteinle beraber mutlaka yeşillik özellikle roka çok öneriyor doktorum ve bakliyatlar çok önemli özellikle yeşil mercimek.. aklıma gelmeyen olabilir.. düzenli bir beslenme rutini oluşturursan bunlar bebeği çok besliyor..
AygyulSina Obsesifk pişmemiş et deniz urunleri pismemis yumurta konserve bitki caylari bunlara dikat ettim aklima baska gelmiyor