GulcanAtes Aysenurtkn hayırlı olsun 4 haftalık gebesin 🥹 sağlıkla al kucağına 8. Haftaya kadar kese ve kalp atışı duymaman çok normal endişelenme
Aysenurtkn BetulSahin5444 Ayy çok sağol canm Çarşamba muayene olacam inşallah düzenli artar çok korkuyorum
Aysenurtkn BetulSahin5444 Uygulama 5+4 diyo ama yanlıştır bence. Dediğinz gibi 3-4 ancak vardr . İki gün sonra muane var acaba kese görünür mü erken olursa erteleyeyim
Aysenurtkn dora2110 ayy rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah sizinde sonuç çok güzel çıkar
BetulSahin5444 Aysenurtkn Uygulama son adete göre hesaplıyor ya ondan bir hafta sonra keseyi görürsünüz sanırım
Nehirgibi Aysenurtkn kese karından ultrason ile 3 binden sonra görünüyor. Bu değere göre çarşamba 2bin olur görünmeyebilir. Ama bazen beta hızlı artar belki salı 2bin olur çarşamba 3 4e çıkar ve görünebilir. Aslında cumaya alsanız randevuyu daha net olur. Çarşamba biraz riskli oluyor
Bns1- Aysenurtkn Değer 5.000 i geçince kese gözüküyor diyorlar ben 3000 küsürken görememiştim 7+1 im geçenlerde betama baktırdım 16500 bu hafta gidip göreceğim inşallah göremezseniz de üzülmeyin daha çok erken
mervekazancicok Aysenurtkn regl tarihinden itibaren hesaplanıyor değerin zaten 5 6 haftalık bir değer bu değerle kese görünebilir ama kalp atışı olmaz diye düşünüyorum