hanlnim Arkadaşlar bu haftalarda bebeğiniz kaç kiloydu acaba? Benim 1702gr olmuş her bebek farklıdır tabi ama merak ettim
Zeyneppx hanlnim doktor haftası ile uyumlu dedi ise sıkıntı yapma canım bebekten bebeğe değişiyor benim 32+0 da 2 kg idi uyumlu normal dedi
merimiri hanlnim 2100 gramdı ama her hafta aynı olmuyor mesela o zaman öndeydi şuan 34 de gittim 2 haftada 300 gram almış şimdide olması gerektiği gibi ilerliyor hani hep az ya da çok olacak değil tedirgin olmayın
hanlnim Zeyneppx yani uyumlu demedi uyumsuz demedi yorum yapmadı ama 28.haftalarda 1044grdı 4 hafta geçti ve 1702gr oldu buna iyi dedi
Zeyasaftalha Benimde sizden 100gram fazlaydı o haftada doktor zayıf bebek olur dedi 3kiloyu bulmaz dedi ama dert etmedim ilk bebeğim 2750doğdu 4yaşında gayet sağlıklı ama iştahsız bi çocuk sağlıklı olsun yeterli dert etmeyin
Zeyasaftalha Şuanda 34+1im 35de doktora gidicem kilosunu tekrar yazarım bol ayran et yumurta tüketiyorum almışdır diye umut ediyorum ama genetikte bu durum sizde minyon tiplimisiniz