ESRANUUR Bu şekilde olup hamilelik ihtimali var mı bu testle hamile olduğunu öğrenen çok kişi var da bende acaba ni diyorum
Tgb_smh ESRANUUR canım tek seferde anlaşılmıyor bu hergün yapıp en koyu olduğu gün yumurtlama olmuş oluyor, genelde ovülsyon testlerinde hep çift çizgi oluyor ama gün aşırı yaptığın için en koyu olduğu gün oluyor
Minedy ESRANUUR ESRANUUR adet günümden üç gün önce ovulasyon testi yapmıştım yumurtlama günü gibi koyu çıkmıştı öyle öğrendim sonra gebelik testi yaptım silik çıkmıştı
zlemceylan ESRANUUR canım T çizgisi C den koyu olduğunda gebelik oluyor diye biliyorum yumurtlama döneminde olabilir misin
ESRANUUR Tgb_smh yok onu sormadım canım böyle çıkıp gebelik öğrenenler olmuş acaba hamile olabir miyim diye sordum
Tgb_smh ESRANUUR evet benim bu şekildi diğer günlere göre koyuluk böyleydi şuan 4+5 hsmileyim, yani çok koyu olmasına gerek yok canım
ESRANUUR zlemceylan ayy bilmiyorum ki kürtaj oldum üzerine hiç regl gormedim evde de ovulasyon vardı böyle çıktı diğer gebeligimde de adet günü ovulasyon yapmıştım şimdi onun da fotosunu aticam şüpheye düştüm
zlemceylan ESRANUUR yani bir şüpheye düşmedim değil ama sen yine de emin olmak için bence de bir test yap