Begonya3 tatlisbirkiz tatlisbirkiz Novorabid kullanıyorum öğlen akşam 5 doz vuruluyorum ama yüksek seyrediyor haftaya pazartesi zorunlu sezeryan gerçekleşek ozamana kadar 6 doza çıkacak gibi gözüküyor
qusel Aysii9898 bilemiyorum diyetisyen öyle dediği için dedim bende ama neticede yukske çıkıyor benimde
Begonya3 Yesilnur Hayır şekerden dolayı demedi bebeğin kafası normal doğuma uygun değil biraz büyük dedi
LinamAsyam Yesilnur eğer dikkat etmediysem 170 çıkıyor ama dikkat etmeme gibi bir lüksüm yok maalesef😓
LinamAsyam Yesilnur 125-135 arası çıkıyor benim doktorum ünsilin uygun bulmuyor çok sıkı bir diyetle çıkarmadıgını gördük. Gerçekten dikkat etmek çok önemli zaten doğumdan sonra yiyeceğiz.
Merveya Yesilnur max sınır 140. 120 falan çok güzel ama dediğim gibi en üst sınır 140 olarak kabul ediliyor
BerenGulce Yesilnur yo hayır 1. Saat 140 alti olması gerekiyor 120 gayet iyi. 2. Saat olculdugunde 120den aşağı olması gerekiyor
Begonya3 Begonya3 Kafasından dolayı zorunlu sezeryana giriyor pazartesi günü tam 39. Haftasında olucak
Yesilnur Begonya3 benim de kafası büyük gidiyor simdilik. Peki hastanenizde zorunlu ve istekli sezaryen arası fiyat farkı var mı?