Queen3524 Haftaya çok az kaldı burada herkese sormaya çalışıyorum çok kafama taktığım için🙈 Bu zamana kadar toplamda belki 1 kere kustum, nadir kasık ağrısı, arada göğüs hassasiyeti yaşıyorum oda 1-2 gündür yok. Ultrason fotosuna bakıyorum inanamıyorum hamile olduğuma😅😅. Geçen hafta kontrole gitmiştim ama belirtiyi kafama taktığım için her hafta gitmemek için kendimi çok zor tutuyorum. Bu kadar belirtisiz geçiren var mı cinsiyetlede bir alakası var mıdır acaba 🧐 Teşekkürler 💖💖
ozlem_2727 Queen3524 beenn 2 oğlum var ikisinin de hamileliğin de sadece 1 kere kustum aşermem de olmaz hiç hamile değil gibiyim karnım büyüyünce evet hamileyim diyebiliyorum 🤣🤣
yssmom Queen3524 bende sen gibiydim ama kendimi hep tuttum cunku eger alisirsan her hafta gitmeye kendini baska seylerde kontrol edemezsin gayet iyiyim bebegimde iyi diye telkin ver kendine..
Tugceaker Queen3524 hanımlar biz bazı hamilelikler zor geçiyor ya bazılarıda rahat o eşlerimizden kaynaklıymış biyerde bi kadın doğum uzmanı anlatıyordu nerde izlediğimi hatırlamıyorum ama eşlerden kaynaklı olduğunu biliyorum
Queen3524 ozlem_2727 Aslında çok rahatım ama birden aklıma bu kadar belirtisizim bir şey mi oldu acaba diye bir düşünce geliyor o zaman kendime hakim olamıyorum 🥲
Glchan_34 @Queen3524 bence bu halinize şükredin ya kusmaktan canı çıkan ilerleyen zamanlarda olur belirtiler o zamanda dersiniz Allah’ım bu ne 😂😂😂
Queen3524 Glchan_34 Ay evet güzel olduğunun farkındayım 😂😂 Ama ilk gebeliğim böylede olunca kafama takılıyor bir şey mi oluyor onu asla aşamıyorum 🤷🏻♀️
ozlem_2727 Queen3524 çok haklısınız anneyiz tedirgin oluyoruz ama işte belirti olmamasi illa kötü bişey olacak demek de değil yani
Glchan_34 @Queen3524 bence zamanınız varken iyice dinlenin belirtiler falan baş göstermeden 37+3 ten sesleniyorum yani benimde ilk gebelik😂😂
Booksandcats Ben de aynıydım diyebilirim sadece koku hassasiyetim oldu bikaç hafta buzdolabını açmak istemiyordum bir de tatlıdan iğrenmiştim onun haricinde başka da bir belirtim yoktu hamile miyim değil miyim anlamıyordum 🫠
Tugceaker Queen3524 yok desteklikle alakalı değiş eşlerimizde bi şey oluyormuş spermlerinde mi ne taşıdıkları ondan kaynaklıymış ben şunu araştırayım döneyim size
Huda-27 Queen3524 ilk hamileliğimde hareketlerini hissedene kadar hiç bir belirti yaşamadım bu hamileliğimde de aynısı oldu hareketlerini hissedene kadar belirti olmadı
Meltemm21 Queen3524 bende ilk haftalar çok kafama takıyordum sanırım 8. Haftada mide bulantılarım başladı ve perişan oldum şükür edin halinize