nazli_bebegimm kadın doğuma ultrason kontrolüne gittiğinizde detaylı kan tahlili isteyecektir. Bu tahlilleri sağlık ocağında yaptırabilirsiniz. Gittiğinizde de sağlık ocağındaki doktor ve hemşireye bildirirsiniz . Ben öyle yapmıştım

Doktor kayıt actıysa kalp atışını da dinlediysen bildir bence bende 6+3 hamileyim daha kalp atışını dinleyemedik dinleyince bildirmeyi düşünüyorum ☺️

E_T ben perşembe günü gidicem 6+4 günlük perşembe günü kalp atışını dinlerim tahlil vermiştim o gün gelin dedi ordan sağlık ocağına bildircem

• E_T bunu yanıtladı.

9 haftalığım neden bildiriyoruz sağlık ocağına

nazli_bebegimm aramızda 1 gün var bende Çarşamba gidicem hayırlısı ile kalp atışını duyarız ikimizde inşllh bende hemen bildircem sağlık ocağına 🥰

Hasret72 Aşılar ve tahliller için takip ediyolarmış ekstrası varsa henüz deneyimlemedim. Bende 11 haftalığım şuan, ilk gidip bildirdiğimde tetanoz aşı tarihimi verdi ekim ayına. Bu ay öylesine bi kan idrar bakalım diye çağırdılar. Gittim mesela hiç şikayetim yokken idrarda enfeksiyon olduğunu öğrendim iyiki çağırmışlar. Sağlık ocağına bildiriniz kayıt açıp takip etsin doktor ve ebeniz

E_T ayy ne güzel aralarında yine yaş var benim de oğlum 4 aylık bende dün öğrendim isterdim ama 2 sene sonra hamile olmayı isterdim şuan aşırı herşeyden korkuyorum

• E_T bunu yanıtladı.

nazli_bebegimm Aynn öyle benim aslında düşüncem de yoktu kolay kolay da hamile kalan biri değilim kızım olsun diye 6 ay uğraşmıştık sürpriz oldu bana açıkçası ben bile korkuyorum hem hamilelik sürecim de çok kötü geçmişti düşük tehlikesi erken doğum riski iğne ilaç aynı olacak diye hayırlısı rabbim yardımcın olsun 😌

E_T ben de bugün 6+3 deyim
            Ultroson kagidunda kalp atış hızı kaç çıktı acaba.ya da diğer hanım arkadaslarim da cevap verirse çok mutlu olurum 60 çıktı dün ben biraz tedirgin oldum da

• E_T bunu yanıtladı.

Esra34sultan kalp atışını dinlediysen korkma doktorun ne dedi ben daha dinleyemedim doktor 5+6 günlük gözüküyor dedi keseyi gördüm ama geç döllenme olmuş heral de adete göre şuan 7+1 olmazsı lazım cuma günü kalp atışı için gidecem 😌 bence tedirgin olma daha minik ya ondandır yavaş atmazsı