Nzlelms Kızlar 34+5 bebeğin eşyalarını hazırlamaya bugün başladım. 27 28 gibi yapmayı düşünüyordum. Araya tatil girdiği için erken olduğunu düşündüm ama keşke yapsaymisim. Bugün kiyafetlerin etiketlerini kesip renklerine göre ayırmam bile 5 saatimi aldı. Yalnız yapıyorum onun etkisi de var ama vücut geçen haftalardaki gibi degil artık zor oluyor. Tavsiyem çok geçe birakmamaniz 🙃
Aylaa123 Nzlelms ay evet bende tatile gidicem haftaya 27. Haftadayım herşeyi tek başıma yaptım . Herşeyi tek tek ayırıp yıkayıp ütüleyim yerleştirmek tam 5 günümü aldı
_ozlmm Nzlelms Evet gerçekten çok zaman alıyor benimde baya zamanımı aldı 27.hafta gibi başladım 32. Haftamda artık her şey bitti hastane çantam dahil 🙈
Momybaby Nzlelms o kadar haklısın ki.. 35deyim etiketleri keserken bile fenalık geçiriyordum..bende tek başıma yapıyorum belki o yüzden zorlanıyoruz.. haftalar yaklaşınca insan streste ediyor bitsin hazırlıklar hemen diye 🌸
Cemre44 Allah yardımcın olsun. Tek olmana çok üzüldüm yine de yavaş yavaş yap. Basit gibi görünüyor ama aşırı yorucu kıyafet işi.
BabyAta Nzlelms ben aldığım her kıyafetin anında etiketini keserdim hiç renkte ayırmadım hepsini bir attım makinaya renk mendillerinden koydum sadece lacivet şortları vardı bide kot falan onları ayırdım . Beni ütü kısmı mahvetmişti 🤦🏼♀️ bu arada 34 35 gerçekten bırakmayın 3en 32de bitirdim 34 te hastaneye yattım zaten 35te de doğurdum 😂😂
Pembesarelle2 Nzlelms 27 haftalığım bütün eksiklerini tamamladık hatta yıkadım ve kaldırdım şuan sadece ütü yapmak kaldı doğum çantasını da ay sonuna kadar hazırlayacağım , gittikçe ağırlaşıyorum havalar sıcak gurbetteyim erkenden halledip bir kenara koyacağım elim ayağıma dolanmaz 🙃
Tugcev Nzlelms 28. Haftada yalnız bile yapmadığım halde çok zor oldu. Renk renk ayır, odada kurutmaya çalış, ütüle 5 gün sürdü 🤦🏼♀️ buradaki arkadaşlar 28 ideal hafta demişlerdi dedim ki iyi ki yapmışız. Şuan bavulunu bile hazırlayamıyorum
Gzd5 Nzlelms 31. Haftadayim hepsine dün başladım tek başıma bugün bitti şükür yerlestirdim cantamida hazırladım
Hulo2105 Nzlelms ayy bende sen gibiydim. 29 da etiket kestim vallahi onda bile daraldım. 1 hafta yıkama ütüleme sürdü. Çantayı da 36 ya doğru yaptım. Hep diyodum 30 da yaparım biter ama sonra sonra dedim kaldı. En geç 32-33 e kadar bitirsin herkes valla
Cerenszn Nzlelms kesinlikle yaptığım en doğru şeylerden biriydi 29-30 haftalıktım herşeyim bitmişti valizim araca bile konmuştu şu an 38 ve kafam rahat zaten sancılarım oluyor iyiki önceden yapmışım
Nursumeyye5 Nzlelms Allah yardımcın olsun 3-4 saat ütü yaptığımı bilirim tek başıma ama sen yavaş yavaş yap birde en kısa sürede bitir bence ben valizimi hazırlayıp ertesi gün erken doğum yapmıştım 😅
BabyAta Beyza692 yok karışmadı rossmandan aldım renk ayırıcı mendil kullanıyorum hep memnunum. Ama ben yinede lacivert koymadim çok renk salıyor diye ne olur ne olmaz
Nzlelms Sezer2108 teşekkürler ben biraz fazla almış olabilirim bugün fark ettim. Her ay grubu için 10 ar adet var 9.aya kadar. Zibinlar da aynı şekilde
Sarina98 Nzlelms 2ci çocukta çok rahat edeceksin, hiç fazla olduğunu düşünme. Kaç senede geçse şimdi alınmış gibi kalıyorlar.