koza08 Sunnyy76 bana doktor en erken aşılamadan 12 gün sonra kan ver dedi. Ben geçen ay aynı gün gebelik testi yaptım negatifti. Kan da negatif çıktı maalesef. 12 günü geçtiyse verin bence. En azından olumlu ya da olumsuz netleşir.
koza08 Sunnyy76 sıkmayım hiç canınızı ben uzun senelerdir o kadar çok negatif gördüm ki. Hala da devam. Bu ay tutmazsa tüp bebek yolu görünüyor. En azından öğrenin ki kafanız rahat etsin. Öteki türlü adete kadar insan ister istemez ümitleniyor.
MelodyFairy koza08 Var daha adetime evet🥹 Ben memnunum bu testten hiç yalancı çizgi de çıkmadı öncesinde demek hamile değilim 🥹🤷🏻♀️
koza08 MelodyFairy ya gene belli olmaz tabi ama olmasa da sıkma canını. Alıştık artık olmamasına. Olsa ne tepki vericem bilmiyorum. O fikir daha çok korkutur oldu. Yoksa da bir dahakine inşallah. 🙏🏻❤️
MelodyFairy koza08 Ne diyeceğimi bilmiyorum ya 🥲🥲🥲2 tane daha aynı testten var 2 güne regl olmazsam yaparım sabahtan
koza08 MelodyFairy aynen canım regl olana kadar belli olmaz. Erken gebelik testi değil bu neticede. Ben de testi çekmeye çalışıyorum da gözükmüyor bir türlü. Güzel yakalayabilirsem atıcam benimkini de. Kafayı yiyicem 4 gündür aynı çizgi 😬😬😬
koza08 MelodyFairy Üstteki ilk iki bugünkü. Tamamen kuruyunca alttaki gibi oluyor. O da dünün canım. Normal kaset testte yaptım çok ince bir gölge gördüm. Fotoğrafta belli olmuyor sanırım.
koza08 Sultancvhr benim ince çizgi çok ama çok silik çıkıyor. 4 gündür aynı ne koyulaşıyor ne silikleşiyor. Hiç anlamadım. İğne etkisi mi yoksa pozitif mi bilmiyorum. Yarın kan vericem. Kesin öğrenirim artık.
koza08 Sultancvhr inşallah dualarınızı bekliyorum. Sizin ilk aşılama mı oldu. İnşallah sizin de pozitif çıkar. 🙏🏻❤️
Sultancvhr koza08 evet 7yıldır olmadı ilk aşılama denendi ve yine olmadı sanırım adetime kadar bekliycem bakalım😔
koza08 Sultancvhr o bir günlük test biraz da belli olması için efektle çektim. İğne etkisi mi bilmiyorum. Ya koyulaşır ya silikleşir diyordum günlerdir aynı. Kafayı yiyicem.