koza08 Selamlar. Ben bugün ikinci aşılamamı oldum. Olmamasına her ne kadar alışsam da insan ümid etmeden de duramıyor. Siz kaçıncı gündesiniz, durumlar nasıl? Birbirimize destek olalım istedim 🤗
9876 koza08 merhaba canım bende aşılama olcam ilk pazartesi kontrolüm var yumurta büyütme işleminde hap kullanıyorum doktorum 5 gün kullan pazar ilişki olsun pazartesi yumurtana bakalım dedi sizde süreç nasıl oldu pazar ilişki neden dedi anlamadım wp üzerinden mesejlastık soramadım doktora
Arasmommyyy koza08 benim daha ilk aşılama. Biraz ağrı hissettim işlem sırasında. Şimdi de hafif ağrılarım var ama genel olarak iyi geçtiii🥳
koza08 Ftmn123- aşılama işlemi zor ve ağrılı bir işlem değil. Zaten 5 dk falan anca sürüyor. Smear testi verdiyseniz daha önce birebir aynısı diyebilirim.
Ftmn123- koza08 valla canım rahim filmi için ugrasıyorum ya bir türlü sıra gelmedi ki bana ya olmuyor neyapacağım bilmiyorum.
koza08 Ftmn123- ben de 2. aşılamamı deniyorum. Rahim filmini ihmal etmeyin bence bazılarının film çekildikten hemen sonra olmuş.
koza08 Uktem4 aynı gün olduk sanırım aşılama. Bugün benim de 9. Gün. İlk kez erken gebelik testi denedim benim de silik bir çizgi çıkıyor. İnşallah iğne etkisi değildir ikimizin de. Ben her gün tekrarlayıp çizgiyi kontrol etmeyi planlıyorum kan verene kadar.
Uktem4 koza08 bende öyle dünde silikti bugunde silikti yarın haberleşelim umarım ikimizde gebeyizdirrr
koza08 Uktem4 bu şekilde mi sizin de test yaptıktan yaklaşık 10 dk sonra çıkıyor bu şekilde. Bel ağrısı çok çok hafifi bazen oluyor. Diğer aylar asla kasıklarım ağrımazdı bu ay aşılama gününden itibaren adet sancısı gibi ağrıyor ve suratımı çok fena sivilce bastı hiç çıkmazdı normalde.
Uktem4 koza08 benimde sivilce bastı benimde çok çok silik çıkıyor evde değilim olsam size çekip atıcam ama benim normal kaset test erken gebelik değil
koza08 Uktem4 sonra atabilirseniz karşılaştıralım. Bazen kaset test daha iyi sonuç verebiliyor. Siz ne zaman kan vereceksiniz?
koza08 Uktem4 bana doktor aşılamadan 12 gün sonra kan verebilirsin demişti. Cumartesi günü vereyim diyorum. Progestan kullanıyor musunuz peki?