Denizdnzdnz Kizlar saatlerce kalsa yine de doymuyor çocuk. Uykudan bayılacak hale geliyor son raddeye kadar tutuyorum yok mamayı veriyorsun pat uyuyor. Sütüm de geliyor anlamadım
Alparslanmom__ Denizdnzdnz biberondan DHA kolay çekiyorlar çünkü kolaylık oluyor benimde bebeğim 1haftalik bnde sorunlar yaşıyorum emzirme konusunda
Lutulut Denizdnzdnz Sütünüz yaramıyor değil tam inmemiştir. Çok mamaya yüklenmeyin bir süre sabredin sürekli memede kalsın. Sonra bir anda artacak. Bol su için, sırt üstü dinlenin. Emzirmeden sonra power pumping yapabilirsiniz sağım makinesiyle.
Nursumeyye5 Denizdnzdnz Tek değilsin benim de öyleydi ama hep tersliyordum çevremi sütüm var görüyorum geldiğini diye ama maalesef yetmiyor du dolaptaki sütlerimi veriyordum üstüne uyuyor du çocuk mama da verdim 4 aylık olduktan sonra mama+meme şeklinde git bence
Alparslanmom__ Nursumeyye5 ben memme+mama şeklinde gidiyorum önce 15 er dakika meme sonra mama ödül gibi maksat meme reddi olmasın dye
Nursumeyye5 Alparslanmom__ Mantıklı mesela ben mamaya hiç yüklenmedim bol bol sürekli emziririm sabah kalkınca 60 lık veriyorum öğlen 30 luk yatınca da 60 lık veriyorum gece çok uyanırsa 30 luk veriyorum daha çok anne sütü alsın istiyorum zaten ek gıdaya da geçtik yavaş yavaş bişeyler veriyorum fikir olsun size de🌸