Aysegulll_37_annelikk Gkce18 yanlış hatırlamıyorsam o.ilacin içinde 4 5 tane var o bittikten bı hafta SONRA gel demişti herwlde gittiğimde doktor parmağını kırmış 1 ay izine çıkmış muayene olamadım eve geri geldim zaten olmaz diye pekte kaale almadım o ay hamile kalmışım ben şok demekki çatlamış yumurtalarım iğne fln olmadım zaten eğer yumurtaların catlamadiysa o iğneye gerek duyuyolar diye biliyorum
mervekazancicok Gkce18 stres yapma güzel düşün olur inşallah birde 2 yumurtan çatlamış ikiz gebelik bile olabilir yaşayan arkadasim var bende ilk hamileligimde klomenle kaldım çok stres yapıyordum bu hamileliğim sürpriz oldu çocuk dusunmedigim için kendiliğinden oldu kadınların yüzde 80 ni stresten gebe kalamiyor demişti doktorum
Gkce18 mervekazancicok aşkım kesinlikle öyle ben ilk gebeliğimde burun ameliyatı oldum o ayı bosverdim aklıma bebek gelmedi o ay hamile kalmıştım cidden cok etki ediyor
Tuqu Gkce18 benimde haziran ayında klomenle 1 yumurtam oluşmuştu 24 mm olmuş çatlamış demişti. Döllendi ama kimyasal oldu, daha önce de olmuştu. İlla iğne gerekmiyor yani canım
Buseeeee66 Aysegulll_37_annelikk Klomen kullanırken ilişki oluyor mu ?? Çatlatma iğnesini beklemeden falan ilişki oluyor mu
sweetmom_ Gkce18 benim 2. Tedavimde kendiliğinden çatlamışti yumurta bir tane de çatlamamis vardı sol tarafta, kendilinden çatlamış yumurtam bebek oldu çok şükür. Bence gebelik ihtimali daha da yüksek oluyor, inşaallah güzel haberler alırsın 🤍.
Buseeeee66 Gkce18 Klomen kullanırken ilişki oluyo mu ? Çatlatma iğnesini beklemeden ilişkiye giriliyo mu yoksa yasak mı ?
Hilal_2302 Buseeeee66 bende bu ay ilk defa kullandım fakat doktorumuz ilişkiyi yasakladı klomen kullandığım sürece 1 hafta sonra yumurta ölçüsüne gittim 17mm boyutuna ulaşmış demişti 1 gün arayla ilişki önermişti
Aysegulll_37_annelikk Buseeeee66 evet ilişki oluyor ama ne sıklıkla oluyor hatırlamıyorum 36 haftalık olduk aradan bir yil geçti nerdeyse doktor söylüyordu heralde gün aşırı ilişkidir büyük ihtimal