Mikrofon0 Burda bir kaç kere gördüm ben kendi doğumumu başlattım vs diye yazdım ama cevap yok bulamıyorum sizce doğru olabilir mi yaşayan var mı ☺️
Deletedmom_110 Mikrofon0 Ben kendi doğumumu kendim başlatmadım ama doğum yapacağım güne kendim karar verdim😂iki günde bir hastaneye git gel zor oluyordu bir gün yine Sancım tutunca gittim doktoruma beni doğurt yeter artık dedim ve doğurdum 😅😅
Mikrofon0 Ayliz010 ay ben çok yiyorum resmen canım çekiyor ama bir şey olmadı demet iki günde falan bitiyor 😅
Semyil Mikrofon0 aslında yemek değil maydanozu demleyip içseniz daha çok işe yarar bir bardak suya 7-8 sapıyla beraber maydanoz koyup bir taşım kaynatıp ağzını kapatıp 5 dk demlendirip için hem idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor hemde doğumun başlamasına yardımcı oluyor
Deletedmom_110 Mikrofon0 evet 20 yıllık doktorum senin gibisini ilk kez görüyorum demişti😂 saçmalama açıklık yok sancı yok doğuma üç hafta var eve git demesine rağmen benim inadıma boyun eğmek zorunda kaldı tamam yatışını yapalım dedi normal doğum denedik suniyle yapamadım sezaryen istedim 🤣🤣