mrv012 Ceyda24 aynı haftamdayim benimde oyle özellikle sabahları adet sancisi gibi kasıklarımda sancı hissediyorum öğlene doğru geçiyor.. arada akşamları oluyo sonra geçiyor . Nedenini bilmiyorum.
Bendiyebiri_ Ceyda24 benimde öyle oldu dikkat edin derim bebeğin kafası olması gerekenden aşağıda olabilir benim bebek aşağıya doğum kanalına girmişti ve aşırı ağrı sancı yapıyordu doktoruma başvurdum magnezyum verildi
cLearQueen mrv012 Ceyda24 hanımlar hareketleri her saat hissediyo musunuz bide cok kuvvetli mi hissediyosunuz acaba
Ceyda24 cLearQueen mesala dun cok sakindi. Aksam tatli yedim . Baya hareketlendi. Bugun ara ara hissettm .oldukca iyi dyebilirm. Senin nasil
cLearQueen Ceyda24 bazen 1 2 saat hic hissetmiyorum bazen cok hissediyorum ozellikle gece yatınca. Ama oyle milletin yazdigi gibi can acıtacak kadar degil bazen derinden
Bendiyebiri_ Ceyda24 bebeğin bu haftalarda normalde baş aşağı durması gerekiyor ya benimki baş aşağı ama olması gerektiği yerden biraz daha aşağıda ve bu sancilandiriyo doktorum doğum kanalında olduğu için ağrı yapar demişti çok şükür ilaçlarla geçti
mrv012 Ceyda24 Benim erken doğum riskim var zaten😞 büyük ihtimalle o yapıyor.. Çok ona da yormak istemiyorum. piskolojim bozuluyor çünkü. Rahim uzunlugum 29 mm. bence sen de mutlaka git doktora.
cLearQueen Ceyda24 kahve baya hareketlendiriyo su da oyle. Ama oyle disardan goruncek kadar degil ben kiloluyum ondan belki
mrv012 Ceyda24 30+5 deyim en son 28. haftamda 29 mm demişti doktor. bence daha da kisalmistir . çatı ağrısı yaşıyorum çünkü ordan biliyorum