CemreSenyigit Kızlaar merhaba Nasıl doğum yapmak istiyorsunuz tabi değişebilir ama içinizden geçen hangisi ve korkuyor musunuz? 🥴
Aylaa123 CemreSenyigit ilk gebeliğim normal doğum istiyorum ben nedense sezeryan beni daha çok geriyor sonrasındaki toparlanma süreci olarak . Ama o olsun bu olsun diye diretmiyorum bebeğim hayırla sağlıkla nasıl doğmak istiyorsa öyle gelsin
Alisde CemreSenyigit 2. Dogumum olucak spinal sezaryen olucam vallahi korkmuyorum tecrübeliyim diye heralde sadece bi an once gidiyim çıkarsınlar geliyim eve takılıyım o moddayım çünkü ilkinde yaptigim o stres heycan bosaymis ilk gun cektigim hic gecmiycek sandigim agri acı ve duygu karmasasi okadar coktan gectiki simdi cok daha rahatım insallah oylede gider
CemreSenyigit Aylaa123 evet benim de öyle olucak bende normal istiyorum ama felaket korkuyorum orası ayrı
Aylaa123 CemreSenyigit ben niyeyse fırt diye çıkarıcam olarak düşünüyorum hiç korkmuyorum normalde de biraz rahat bir insanım kız kardeşim ebe ama o insanı rahatlatmak yerine daha çok korkutuyor ben neler neler görüyorum diye ama hiç etkilenmiyorum 😂
Busraycdag Benim ikincisi kızımda çok dikişim oldu enfeksiyonumda olduğu için dikişlerim ileşmedi o Zaman çok çektim inşallah bunda öyle olmaz normal olduğu için zaten çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun. 🤲🤲