Papatyacicegi Kızlar artık kafayı yemek üzereyim ya 🥺❤️ çok istiyorum hamile kalmak bu ay 4 ayımız inşallah tutar… dün doktora gittim ilaç yazdı Enfeksiyon ve vitamin birde rahim güçlendirici ilaç 7 tane test yazdı yapmam gerek, Eşim içinde Sperm testi yazdı yapmamız gerek
Yeniyeniden Papatyacicegi bu ne acele daha yolun başındasın bir salın kendinizi milletin senelerce olmuyor
6525 Papatyacicegi rabbim önce sana şifa versin sonra hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 2 yıldır korunuyorsun yeni denemeye başlamışsın sperm yumurta vs daha yeni tanıyor birbirlerini (Doktor demişti bunu ) stres etmemeye gayret et olur inşallah olmadı bi rahim filmi çekin
Papatyacicegi Yeniyeniden 2 yıldır bu anı beklediğim için. Hastalığım var ve kullandığım ilaç yüzünden hamile kalmak yasaklandı zaten hamile bile kalsam kullandığım ilaç etki ediyordu hamileliğe ve bebeğe
aksakallardan Yani doktorlar 1 yıl zaman veriyor 35 yaş ustuyseniz 6 ay veriyor sizin doktor sanki biraz prosedür dışına çıkmış gibi
Papatyacicegi aksakallardan 2 yıldır bu anı beklediğim için. Hastalığım var ve kullandığım ilaç yüzünden hamile kalmak yasaklandı zaten hamile bile kalsam kullandığım ilaç etki ediyordu hamileliğe ve bebeğe ve ilacımı değiştirdim hayla hamile kalmayınca kaynanamgili doktora gözükmemi istediler diğer ilaç etkisi hayla kalmış mı diye yada kendi ilacındada korunma var mı diye
Yorgunanneeem Papatyacicegi ne hastalığınız var kaç senedir evli kaç aydır çocuk deniyorsunuz bizde deniyoruz ikinci olmuyor pcos var
Papatyacicegi Yorgunanneeem epilepsi hastalığım var ve 2 senedir evliyim o 2 sene korundum ve bu ilk çocuğum olacak geçen ay adet oldum bu ay 4 deneyimimiz
Yorgunanneeem Papatyacicegi benimde 2 hafta var hatırlıyorum seni geçen ay da konuşmuştuk ayni ilerliyor adet günümüz
Papatyacicegi 6525 Yorgunanneeem İşte dün doktora gittim, 7 test yazdı ( kan testi, vitamin, kan şekeri, hormonları, rahim, vsr…) ve enfeksiyon ilacı yazdı, enfeksiyonum vardı. Birde vitamin ve rahmi güçlendirecek ilaç. Birde eşim içinde sperm testi yazdı