Aleynaz06 Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik tedavisi alıyorum 23 haftalık hamilryim. Sizin bildiğiniz bu enfeksiyonu geçirmeye etki eden besinler içecekler var mı Allah aşkına bilgi verin
Birkucukmutluluk Aleynaz06 en iyisi ve faydalısı bol bol su tüketmek 3 lt 3.5 lt gunluk en azından enfeksiyon geçene kadar
Sakineoncu Aleynaz06 kızılcık çok iyi geliyor ama gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum doktoruna sor canım
ZD16 Benim Doktorum İdrar yolu enfeksiyonu için ev yapımı vişne suyu ve kızılcık suyu iyidir dolabında hep bulundur tüket dedi. Bol bol da su tüketin.
Mrvpkkn Bol su ve cranberry takviyesi onermisti bana doktorum sizde doktorunuza danisip kullanabilirsiniz
Kubraalp67 Su bol bol en az 3 lt içine limon da atabilirsiniz çok şükür sadece gebeliğin başında başıma geldi su tüketimini arttıkça bidaha da yaşamadım hiç. Günde 15 20 tane dut kurusu da yiyebilirsiniz o da iyi geliyor enfeksiyona.
Melisa2907 Aleynaz06 en iyisi sirke ile su karışımı ile birlikte vajinal bölge temizliği yapmak. Inanın 2 günde bile faydasını göreceksiniz. Bende çok çektim bu durumdan bu şekilde ancak atlatabildim. 🙏🏻
ZD16 Aleynaz06 doğal ve şekersiz olmasına dikkat et sadece. Zararlı bişey olsa doktor bana önermezdi diye düşünüyorum ama sen bi araştır kendi doktoruna da sor istersen.
Smeyrq Aleynaz06 Bende şurada bekleyim 25 haftalık hamileyim sürekli tekrarlıyor enfeksiyonum 3 4 litre su içiyorum günlük antibiyotikte kullandım ama yok
Fatma2123 Aleynaz06 o haftalarda sık olan bisey doktor bol bol yogurt kefir tuket demisti probiyotik ic camasirini utule lavaboda pecete kullanma oda yspisiyor kasinti gunde 3 .4 kere ic camasiri degistiriyodum o sekilde gecti benimde ama bol bol da su ic tabikide
Aleynaz06 ZD16 tamamdır çok teşekkür ederim 🩷 doğal ve şekersiz çok zor bulunuyor bana hangi markadan aldığınızı tavsiye edebilir misiniz
ZD16 Aleynaz06 ben vişne alıp evde kaynatıyorum şuan vişne suyu tüketiyorum. Kızılcığa pazarda falan denk geldiğimde alıp aynı şekilde kendim yapacam hazır almanızı tavsiye etmem. Bulunduğunuz yerde hangisine ulaşmanız daha kolaysa ondan alıp kendiniz kaynatın.
Neslihankrhmt Aleynaz06 bol bol su ve mümkünse evinizde eşinizle bile ayrı WC kullanın ben öyle yapıyorum WC birini sadece ben kullanıyorum o yüzden çok şükür sadeece 1 kez hafif geçirdim