Kızlar 23 haftalık hamileyim doktorum maalesef 2 aya kadar başka bir hastaneye geçecekmiş. Şuan şehir Hastanesi’ne gidiyorum 2.gebeliyim sezeryan olacağım bunda da. Doktorumdan çok memnunum bebeğimin herşeyini tek tek gösteriyor anlatıyor bilgilendiriyor. Ama gideceği hastanenin de kendisi pek iyi değilmiş. üniversite hastanesi ama bir oda da 4-6 kişi kalıyor kalabalık oluyor ve özel odaları da yokmuş bildiğim kadarıyla torpilli kişiler kalabiliyormuş diye duydum. Şehir Hastanesinde görümcem sekreter olarak görev yapıyor ve hastanenin temizliği olsun odaları olsun ilgileri olsun güzel diyor. Bu gittiğim doktordan başka iki doktorun daha iyi olduğunu söyledi ama bu doktorum gibi öyle gösterip anlatmaz kendileri bakar bir sıkıntı olmadığını söyler dedi. Ama o iki doktor da işinde çok iyiymiş. Size soracağım siz olsanız ne yapardınız ? Hastane de benim için çok önemli doktor da önemli çok kararsız kaldım 😑 Kendi doktoruma devam etmeyi aslında çok istiyorum ama hastane olayı beni korkutuyor