Melisayaren otuz haftalık gebeyim bebeğimin karnı 2 hafta önden dedi 1 hafta şeker takibi yap gel dedi yatış verebilirim dedi ama şeker yüklemesi yapmıştım sıkıntı yoktu yaşayan anneler varsa yardımcı olabilirmisiniz
Daryam35 Melisayaren benim kızımın da 10 gün öndeydi tombiş doğdu sadece cok sükür sıkıntı olmadı. Sizin de muhtemelen tombiştir🌸
Ecekrk Melisayaren ben 28+4üm bebeğin boyunda kilosunda 30+2 doktor sadece karbonhidratı azalt dedi şeker yüklemem normaldi zaten benim eşim 5kilo doğmuş genetiktir belkide çokta sıkmayın kendinizi
Tuanaa Melisayaren merhaba bende doğum yapalı 4 gün oluyor. Siz gibi göbek çevresi 2 hafta öndeydi 39+1de seezeryan ile doğum yaptım ilk doğumum normaldi ikincisi sezeryan oldu. Gebelik şekerine bakilmisti cikmamisti
Daryam35 Melisayaren 39 +1de normal doğum yaptım 3940 gr. Sancım falan yoktu kilo alımı hızlı olduğu için doktorum 1 hafta önceden suni sancı ile baslattı.
ilayyydaaaa- Bende 27+1im bebek 3 hafta ileride çıkıyor ama doktorum şeker yüklemesinin normal olduğunu genetik olabileceğini söyledi sadece.başka hiçbirşey yapılması rutin kontrol sadece.size neden öyle denildi