eliffff34 Kızlar Bursa’da detaylı ultrason için nereye ve ne kadara gittiniz nasıl geçti tecrübelerinizi paylaşır mısınız
FAld eliffff34 Mehmet Özgür Akkurtun özel kliniğine gittim, zaten kendisi perinatolog, fiyat o zaman 2500 dü, tahmini 3 ay bundan önce, eşinde de doğum yaptım acayip memnunum
Freefam eliffff34 dr mehmet ozgur akkurt siddetle tavsiye ederim daha once 21 haftalik bebegimi detayli ultrason icin gitmistim o zamana kadar hersey yolunda deniyordu ama oyle degilmis bebegimin genetik hastaligi oldugu ve yasamla bagdasmadigi ortaya cikti kesinlesmesi icin ozgur bey amniyosentez aldi sonucta hasta oldugu kesinlesti doguma alindim kendi doktorumda malesef bebegimi kaybettim suan tekrar hamileyim ve ozgur bey takipliyim baska bi doktora guvenemedim tekrar gebelik planladigimdan itibaren kendisine gittim 21 haftaya geldik cok sukur kesinlikle tavsiye ederim esi de cok iyi bir doktor birlikte muayaneleri var fsm de
eozlem Ben pembe mavi hastanesinde Şule hanıma gittim. 4004 TL ödedim. İlk 22 haftalık gittik ödeme yaptık. Sonrasında 2şer hafta arayla iki kez daha kontrol için çağırdı, onlarda bir ücret almadılar. Çok memnun kaldım, gayet güzel ilgilendi.
Yeniyeniden eozlem banada bugün feride hanim Şule hanima yönlendirdi 18 haftalikken gel dedi suan 16 haftalığız memnun olduğunuzu gördüm hayirlisi bakalim
Melamial Mehmet Özgür akkurtun muayenesi 4000 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam. 3 yıl önce sonomar zafer beye gitmiştim oda çok çok dikkatli bakmıştı. Perinatolog değil ama gebelerle çalıştığı için çok ayrıntılı güzel bakmıştı. Şimdiki doktorumda ısrarla doruk Nilüferdeki Prof. Dr. Naile hanıma gitmemi istiyor. Alanında çok iyi üniversiteden geldi o da dedi. Fiyat hakkında bi bilgim yok
Huzurluve @“Melamial”#p335417m Melamial Naile hoca çok kibar bir hoca ama bu ayrıntılı için yeterli olduğunu düşünmüyorum.ayrintili çok önemli ve kesinlikle perinatoloji uzmanları görmeli. Naile hocanin riskli gebelik bilgisi ve tedavisi için yaklaşımları doğru değil l.kendisine muayene oldum olan riskleri ve genetik bilgilerimi sunduğum halde normal bir gebelil gibi bir tedavi sundu devam etmedim.ama kesinlikle çok kibar hafızamda iyi bir dr ama riskli grup için değil malesef.
Mucizeayla eliffff34 sonomardan ben memnun kalmadım doktor çokta ilgili gelmedi bana 3 ay önce falan gittim muayane nakitte 2 bin di benim ikiz gebelik olduğu için 4 bin aldılar
NilsunThmz eliffff34 sonomara gittim çok memnun kaldım doktor gayet ilgiliydi nakitte 2.000 e yaptırdım birkaç ay önce. Doktor her şey hakkında bize bilgi verdi iyice gösterdi her şeyi detaylı bir rapor da yazdı. Ben tavsiye ederim zaten bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim
Nazo77 Freefam yaşamla bagdaşmayan bebeğinizden önce düşük veya sorunlar yaşadınız mı genelde problemli hamilelik yaşayanlar bu tür şeyler yaşıyor merak ettim.
Fatma24- eliffff34 ben lotus plazada aliye balkan özmene gittim kendisinden çok memnunum. 3.5 ay önce 2500e yaptırmıştım. Çok ilgili güzel bir doktor
Lalemutlu Mehmet Özgür beye gittim gecen hafta, 4300tl. Çok sakın cok acıklayıcı net bir doktor. Ben cok memnun kaldim. Gebelik sürecimde en rahat ettiğim muayene oldu diyebilirim.
Pelinozturk Tomokay’a gittim 1 buçuk ay oluyor 2750₺ verdim. Çok memnun kaldım çok ilgili doktor. Tavsiye ederim.
Freefam Nazo77 hayir oncesinde yasamamistim ama sonrasinda bir bebegimi daha kaybettim genetik olmayan bi problemden genetik testlerimiz temiz cikmisti suan 21 haftalik hamileyim tekrar cok sukur bu bebegimiz saglikli
eozlem Yeniyeniden coook iyidir kendisi. Bizim oğlan ne yüzünü gösterdi ne bir şey totosu dönüktü hep. Sabırla 1-1.30 saat uğraştı dönsün diye.