Glzar0 evet 2 cm açılmam vardı doğumun başlamış çıkış yapamazsın dediler 1 gün boyunca doğumu bekledim odaya kimseyi almıyolar telefon yasak gelen bağırıyo giden bağırıyo gelen prmağını sokuyo giden parmağını sokuyo. Parmağını sokunca ağrı hissediyosun haliyle bi de ona kızıyolar azarlıyolar. Azıcık uzanayım diyosun kalk yürü yatarak doğum mu yapıcajsın diye azarlıyolar odandan çıkıp koridorda yürümen bile yasak. Suni sancıyı yükselttiler bir günün sonunda doğumum başladı. Doğumhaneye gidene kadar öldüm dirildim. Yürüyerek giderken sancım tutuyodu kıvranıyodum bağırıyolardı hadi yürü seni mi bekliycez diye. Doğumhane dediğim odada doğjm yapıyosun zaten ameliythane felan değil kapı açık herkes görebiliyor o koridorda olan mahremiyet sıfır. Karşı odamda kadın doğum yaptı herşeyi gördüm haliyle oda benimkini gördü. Bütün gerekli gereksiz hemşireler başımdaydı düzgün ıkınamıyomuşum diye bağırdılar. Dikişleri atarken bütün ağrıyı hissettim uyuşturmadılar dikiş ağrısından kalçamı kaldırdığım için bi ton azar yedim. Hayvanları bile daha nazik doğurtuyolar. Doğum değil ama hastanedekiler benim psikolojimi bpzdu. Asla ama asla birdaha adım atmam. Şans meselesi biri daha yzmış memnun kalmış. Ama ben asla memnun kalmadım bi tane düzgün davranan olmadı. Eşimi bile bir kere yalvar yakar aradım.