Bns1- Kızlar canı sürekli karpuz çeken var mı sabah öğle akşam öğün verseler yiyecek durumdayım neye yorumlanırdı durum 😀
nununundunyasi Bns1- ayy bu ben 😀 her öğün yiyebilirim 😀 işteyken buzdolabındaki karpuzun hayalini kurup heyecanlanıyorum filan 😀😀 bizim cinsiyet belli ama neye yorumlanır başka türlü bilemedim
huysuz__ Bns1- kız meyve yedirir derler de vücudun ihtiyacı ne ise onu istiyoruz aslında, ilk kızımda tatlı tuzlu ekşi dönem dönem çekti canım, oğlumda da aynısı olmuştu.. bu kızımda genelde meyve yiyorum, karpuz çıktı çıkalı ana besin kaynağım😁
Bns1- nununundunyasi Ahahahah🤣🤣🤣aynı durumdayız ya hiç dolaptaki karpuzun hayalini kuracağım aklıma gelmezdi 🤣🤣 Bazen uykumdan uyanıp yiyorum Cinsiyet ne bu arada❤️
nununundunyasi Bns1- off sen harbi bensin karpuz aşığı 🍉🍉 erkek bizim cinsiyet, başlarda şekerli şeylerden nefret eden ben şimdi içerden sürekli tatlı siparişi veriyor ve soğuk soğuk karpuz ye anniii diyor 😂
Bns1- huysuz__ Ayyyy hadi inşallah 😀😀❤️❤️❤️ Bende kız olmasını istiyorum en önemlisi sağlıklı olması ama içime o kadar çok doğuyor ki sanki erkek olacak gibi 🥰
Bns1- cagla24 Ahahahahah😀 ben rüyamda bugün oğlum olacağını gördüm 😀 sabahta kalktım size bu soruyu bir sorayım dedim😀
Ayshe-h Karpuzu pek aramayan biri olarak bu sene inanılmaz karpuz yedim.Cinsiyet konusunda doktorlar kararsız carsamba gidecem bakalım.Bir kaç arkadaş erkek bebekte hep karpuz istemiş alakası varmi bilmm
twinsmom__ Bns1- 🤚ben varıııımmm 😁 Bide gebelik şekerine rağmen😭 Yanına da domates soslu karışık kızartma😁 Doğumu bekliyorum yiyeblmek için Karpuz da 1-2çatal sdce😭
Tgcerkn Bns1- bende böyleydimm. bir oturuşta yarım karpuz yiyip kalktığım gün oldu. ama ödem yaptı bende. doktorum çok kızdı ve yasakladı. tam bir dilim bile fazla demişti
2bebekanne Bi karpuz yiyip kötüleşen benim heralde 😂😂 yediğim zaman çok güzelde sonrasında ağzımda farklı bir tat ve bulantı yapıyor 🤷♀️
Unzle46 Bns1- ben iki günde bı karpuz bitiryordum kimseye de yedirtmezdim ben ayrı alırdım karpuzumu bide havanın etkisi var sıcak buz gubi harika oluyor ben neredeyse karpuzla beslendim bı dönem🥰😂😂😂
Bns1- Unzle46 Ahahhaha çok güzel insanı hem tok tutuyor hem sıvı ihtiyacını karşılıyor yaz aylarının favorisi❤️
cLearQueen Cok severim aşırı severim ama yiyemiyorum şekerden…gozümün icine baka baka ayyy sen yiyemiyosun dimiiiiii diye diye yediler bunlari da unutmam
cLearQueen Bns1- evet aynen öyle. Ben bisey demedim tabi Allah görüyo. Yani acaba ben mi abartiyorum diye dusunuyodum ama sonra düsündüm ben olsam hayatta yapmam öyle bisey