Dilaralav benim de birinci gebeliğimde düşük yaptım 2 aylıkken sonra gebe kaldım iki kez olur olmaz düşüyodu 4-5 aydı nerdeyse günüm doktorda geçiyor yumurta yetiştir çatlat çatladımı ama yine de olmadı. Ben yeni evliyim zaten yumurtam kendi kendine yetişib çatlıuordu biz çok istiyoduk ortada bir sorun yokken de olmuyordu doktoruma isyan ettim madem bir sorun yok neden olmuyor her kontrolde qayet iyisin her şey çok güzel oda kızların dediyi gibi her şey kafada bitiyo dedi çok düşünüyorsun ondan dedi bu ay yumurta yetiştirme ilacı içdim kontroller sonra çatlatma iynesi falan hər şey yolunda çok güzel dedi ama bu sefer de olmadı gerçekten kafada bitiyo dedikleri doğruymuş sende çok üzülme elinde deyil belki ama yine de çabala ben nerdeyse 1 yıl olucak evlendiyim kaynanam her seferinde benim oğlumda bir problem yok ay sen istemiyorsun yada kendin bir şey yapıyosun olmuyo falan o kadar zor süreç ki artık regl dönemim geldiyinde kormkaya başlıyorum bile 🥺 inşallah Allah kısa sürede senle birlikdə bütün isteyenlerin kucağını doldurur ❤️