Damla_pelin Kızlar doğuramiyorum ya gelmiyor doktor bekleyelim diyor ben artık skldm , şükür bebeğim iyi kanala dönmüş ama yok ne ağrı ne birşey. Yaşayan var mı böyle ?
byzsrtym Damla_pelin ben değil ama yakın arkadaşım aynı durumu yaşadı. Normal doğum istiyordu ama ne sancısı oldu ne açılması. Beklediler ama çocuk 4 kilo olduğu için ve 41.haftanın içinde olduğu için doktoru sezeryanla aldı :)
12elif34 Damla_pelin aynı haftadayiz ve benim de sancim vs hic yok ve bebegim kilolu gidiyor en son 3900 küsür du çarşamba gidicem dogum icin 41 hafta oluyor çünkü ama normal mi olur sezeryan mi o zaman karar verilecek ben kilosu yüksek olduğu için normalden korkuyorum acikcasi ikinci dogumum ama ilki 3800 dogdu normal ve cok zorlandım p yüzden korkum var
Sarina98 Damla_pelin eltim 41 haftada suni sancıyla ama spinalle aynı zamanda doğum yaptı. Bu arada onda 2hafta öndeydi 43 haftalık doğurdu
12elif34 byzsrtym devlette miydi dogumu acaba benimde öyle olma durumum varda 4 kilodan sonra normale zorlarlarmi bilmiyorum
Damla_pelin 12elif34 bende Çarşamba gdcm ikinci doğumum ilki normal buda normal gözüküyor diyor doktor ama neden gelmiyor benm ilki kız kilosu normaldi , bu erkek kilosu benmde birz fazla bakalım , çatı muayenesi yapıldı mı? Benm yapıldı ondada çok açılma yok diye geri gönderdi 2 gün önce
byzsrtym 12elif34 arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz doktorumuz çok bilgili, 4 kilo sonrası hem çocuk için hemde anne için iyi değil demiş o yüzden mecbur sezeryan oldu.
12elif34 byzsrtym insalalh beni de zorlamazlar benim devlet bitaz korkuyorum aslinda normal cok istiyorum ama kilodan dolayı korkuyorum bide gecen karin cevresi genis dedi bebek icin
byzsrtym 12elif34 rabbim güzel sonuçlandırsın, hakkınızda hayırlısı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ☺️🙏🏻🌸
12elif34 Damla_pelin bende dun gitmistim benimde açılmam sancim hic yok carsamba doguma hazırlıklı sekilde gel dedi sadece
12elif34 Damla_pelin evet normal yapabilirsin diyo beni de tedirgin eden o zaten bakalim carsamba ne diycek