emel16 Arkadaşlar merhaba, doktorum Efa Mom adlı ilaç yazdı vitamin olarak folik asiti bıraktırıp , içeriği zengin olduğunu söyledi. İlacı trendyolda falan buldum eczanelerden bayağı uygun fiyatı. Bu ilacı netten alan kullanan var mı?
Tugceaker emel16 ben eczaneden aldım efa mom ve ocean mummy kullanıyorum artı folikasitte kullanıyorum 3 ününde kullanıyorum
Tugceaker emel16 eczane daha güvenli ve değerlerim çok düşükmüş oyüzden vermişti bana dahiliye doktoru çok halsizdim şuan daha iyiyim baya toparladım
-Gull- emel16 bence de eczaneden almalısın trendyola kendi görüşüm tabii güvenmiyorum ne alırsam sahte çıkıyor kedi maması detarjan kozmetik vs. artık oradan böyle şeyler almıyorum
emel16 Tugceaker ya halsizliğe iyi geliyor ise buma gerçekten çok sevinirim hele akşamları o kadar enerjim çekilmiş oluyorum ki anlatamam
emel16 -Gull- daha önceden almışmışım var güvenilir bir satıcı ise tanıyor biliyorsam satıcısını alırım ama bu ilaç için bulamadım güvenemedüm hiç bir satıcıya almayacağım ordan bende
emel16 myavocado evet öyle yapacağım ya iki ayrı ilaç daha yazmıştım magnezyum falan hepsini birden eczaneden alayım