mrv012 haftaya girmekle beraber ikinci kızımızın isminin bitanesine karar verdikk .. İlk kizimin Adı zeynep Azra bunuda Miray ismini dusunuyoruz . Miray Ada sizce nasıl.. Güzel mi . Uyumlu gibi sanki dimi.. Bide bı yerde okudum . Miray erkek ismidir diye yaziyordu ama emin olamadım. 🙄
Balbebek012 mrv012 miray çok güzel isim ada ismini bir kez daha düşünün derim ada isminde olanlğu kişi hep sorunlı tipler maalesef ama miray isminde kim varsa hem sevimli güler yüzlü gördüm şimdiye kadar
yokusbebek Balbebek012 Bu isimle alakalı değil. Yetişme tarzıyla ilgili. Yıl 2024. Şu kafadan çıksak diyorum 🙄
ykaya18 Miray ı ben hiç erkek ismi olarak duymadım, Miray Ada çok uyumlu olmuş bence 🤭 Duru Miray da olabilir 💚
mrv012 ykaya18 Duru ya istiyodm ama Ada ilk kizimlada uyumlu. Azra ve Ada olur diye. Zeynep Azra Miray Ada . çok icime sindi esiminde öyle sanırım Miray Ada katacağız🥰🥰
Ask1907FB Balbebek012 aynen çok güzel kendide bir o kadar güzel 😇 Rabbim kaderlerini güzel eylesin… Funda Rahmetli kuzenimin ismi Miray’la birleştirdik 😌
twinsmom__ mrv012 yaa bütün miraylar aşırı sevimli ve akıllı oluyor😇 Miray Ada çok yakışmış Adıyla yaşasın🧿