NurBozdag Merhabalar herkese :) kahramanmaras sular hastanesinde eve ile normal doğum yapan varmi acaba tecrübelerini bizimle paylaşabilirsiniz? Bide sularda ebe önerisi olan varmi?
Kevseryldrm NurBozdag 2021 de hilal sakallıoğlunda doğum yaptım çok da memnun kaldım fakat klinik açtı kendisi. Bir arkadaşım mehmet keloğlunda doğum yapmıştı hala oradaysa eğer çok iyi ve normal doğumu her türlü destekleyen hir doktor olduğunu duydum çokda tonton ve sevecen 😅
Kevseryldrm NurBozdag çocuk doktoru olarakda kesinlikle Mehmet örenleri tavsiye ederim canım şiddetle hemde..
Kevseryldrm NurBozdag medine ebe çok iyi benim doğumumda yanımdaydı biraz parça parça yazdım ama kusura bakma 😅😘 önden gidip ebelerle tanışabilirsin ben öyle yapmıştım kendini güvende hissettiğin bağ kurabildiğin kişiyle olmak çok daha önemli ❤️
NurBozdag Kevseryldrm Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🥰 Ebe ole normal doğum yapmak istersek acaba o an kimin nöbeti varsa o ebe mi giriyor doğuma yoksa bir kişi ile direkt olarak iletişimde mi oluyoruz ? Henüz çok yeni hemen gidip kurcalamak istemiyorm ama bi yandan da meraklıyım tabi😀
Kevseryldrm NurBozdag devamlı gittiğiniz doktor olduktan sonra isteğinize bağlı gece veya haftasonu fark etmez arıyorlar ama ekstra bi ücret alıyor doktorlar bu duruma