Melekyldz16 Kızlar 12 haftalık hamileyim son bi kaç gündür tansiyonum hep 13.6-13.8 falan çıkıyor doktoruma sorduğumda normal dedi ama bana çok normalmiş gibi gelmiyor var mı böyle durum yaşayan
myavocado Melekyldz16 bana da normal gelmedi açıkçası, tabi hamilelik öncesinde nasıldı o da önemli ama benim 9-6, 8-6 seyrediyor, hamirlelikte 13 filan yüksek, istenmeyen bir değer diye biliyorum
ogretmenanne2024 Melekyldz16 tansiyona mutlaka dikkat edin benimki de 35 te çıktı 2 kere hastanede yattım çok zorlu süreçti. Haftanız küçükmüş sürekli takip edin tuzlu ve yağlı şeylerden uzak durun. 13 ten sonrası hamilelikte sıkıntı gerekirse başka doktora gösterin
Queen3524 Melekyldz16 Benimde 13-10 çıktı 10. Haftaya girmek üzereyim doktorum bu haftalarda gebelik tansiyonu yükseltmez 20. Haftadan sonra olur dahiliyeye git araştırsınlar dedi
Cagla-2434 Sizin normal tansiyonunuz nedir yani hamilelikten öncesi nasıldı. Hamilelikte yüksek tansiyon sıkıntıdır . Bence düzenli ölçüm yapıp sabah akşam not alın 14 üzerine çıkarsa acil e gidin lütfen beklemeden .
Melekyldz16 @Cagla-2434 gebelikten önce tansiyonum hem 9/5 çıkardı en yüksek 10/6 olurdu doktorada bu şekil söyledim normal dedi anlamadım bende korkuyorum bi sıkıntı olmasın diye
Cagla-2434 Siz takip edin doktora takip ettiğiniz sonuçları da gösterirsiniz olmadı . Ben de normalde düşük tansiyonluyumdur sizin gibi gerçekten 13 te baş ağrısı falan oluyor . Bol bol su için gün ortasında dışarıda olmamaya çalışın . Yine en iyisini doktor bilir.
Melekyldz16 myavocado normalde benimde 9-5 falan çıkıyodu son günlerde böyle doktorum normal olduğunu söyledi ama takip edicem ben bakalım
Lutulut Melekyldz16 Herkesin normali farklı ama siz bir doktora daha görünün bence tansiyon iyi değil gebelikte. Mümkünse perinatolog.
Flanoz 13 tehlike arz etmez ama 14-15-16 lar ciddi sorun dedi doktorum benzer tansiyonlar çünkü ama ben 13te burun kanaması yaşadım oluk oluk o yüzden tansiyonumu kendim kontrol altına almaya çalışıyorum
Melekyldz16 Flanoz benim doktorumda aynı şeyi söyledi ama benide rahatsız ediyor işte 😏 umarım dahada yükselmeden atlatırız bu dönemi
Kevserozdmrr Melekyldz16 bende 16 haftalık gebeyim sizin, gibi 13.8 13.10 çıkıyor tansiyonum sürekli aynı baş , ağrısı çekiyorum fena bi şekilde doktor 1 hafta takipe al tekrar gel bakalım dedi yapabilecekleri birşey varmı ki