Aslhneke 37 haftalık hamileyim az önce sağlık ocağından aradılar hemoglobin değerlerimde hcg 8 miş normalin çok çok altında bu şekilde doğumda sıkıntınolur acil gelin kan ilacı başlayalım dediler yarın gidicem kafama takılan şu heran herşey olabilir bu değerlerle doğuma da gidebilirim benim gibi olup aon günlerinde böyle bir durum yaşayan var mı aranızda açıkcası gerildim biraz. Bugüne kadar neden kan ilacı vs kullanmadın diyen olacaktır muhakkak psikolojik olarak zor bi hamilelik süreci geçirdim lütfen ona göre yazın olur mu
yokusbebek Aslhneke HCG mı? HGB olmasın? Damardan falan kan verebilirler. Anca o sekilde olur bence. Yoksa ilaçla düzelecek vakit kalmamış. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
Aslhneke yokusbebek çok teşekkür ederim cevap için peki bir düzelme olmazsa beni ne bekliyor onu merak ediyorum
yokusbebek Aslhneke Kan değerleri çok önemli diye biliyorum. Çünkü kan kaybı oluyor doğum sırasında. Bence dogumunuza az kalmışken ilaç hemen etki etmeyebilir. Damardan verilirse daha hızlı toparlanır sanki. Böyle bir imkan olup olmadığını sorun bi.
Aslhneke Aslhneke kadın doğuma git dedi ama sistem makesef buna müsade edecek gibi değil iki gün önce randevu aldım 26 sına ancak verdiler 26 sına Allah bilir ne olur doğurur muyum
myavocado Aslhneke ilacınızı düzenli içersiniz, en kötü damardan kan takviyesi verilir illa ki düzelir, düzelmeyecek diye endişe etmeyin. Zaten 11-12lere çıksa kafi, pek sıkıntı yok, 3 e filan düşüp bir iki ayda yükselenler var sizin de düzelir
yokusbebek Aslhneke Aslında sabah erken saatte gitseniz, sıra alsanız o şekilde olabilir. Ya da imkanınız varsa özele gitmeyi deneyin.
Aslhneke yokusbebek yaşadığım şehirde malesef sistemi randevu harici açan doktor yok özel içinde maddi durumum yok yarın bi sağlık ocağıyla görüşeyim bakalım neye yönlendirecek kan ilacı başlarım 26 sında da alabildiğim randevuya gider son durumu takip ederim tabi o güne kadar doğurmassam 😅
Aslhneke Çok teşekkür ederim zaten bu 9 aylık süreçte yaşadığım onlarca sıkıntı içinde son günlerimin de rahat olmasını beklerken saçmalamıştım 😅 birşey nasıl başlarsa öyle gider derler ya kesinlikle çok doğru inşallah doğumdan sıkıntısız çıkar iki evladıma da kavuşurum diyelim o zaman 🤲🏻 Allah sizinde yardımcınız olsun sağolun
Aslhneke Çok teşekkür ederim içime su serptiniz sağolun sabah ilk iş sağlık ocağında olacağım inşallah değerler düzelene kadar doğum gerçekleşmez 🌸 hepinize hayırlı doğumlar inşallah 🙏