Neferut Ay 2 gündür net şekilde hissediyorum kızlar yarım saattir elimi de kasığımın üstüne koyuyorum hafifçe nasıl vuruyor 30 saniyeye bir vuruyor hayır acıyor da 22+1 ultrasona göre de 1 hafta önde bu haftalarda tekmeyi bu denli hissetmem normal mi ☺️
Mucizeayla Neferut normalde daha şimdiden sen o teknelere aciyor diyorsan 30 lu haftalarda kaburgaların ayaklarını dayadığında ne dicen kız ne acitmasi daha 😂
Festinalente Neferut bende 21+2 oldum ama hareketleri acıtmıyor ki 😂35 li haftalarda sizi dusunemıyorum o zaman😅
Cimenn1223 Neferut 22+1 bende dün ilk tekmesini dışardan gördüm hamileliğin en çok özledigim kısmı buydu🥰🙏
Neferut Mucizeayla evet bunu 1-2 kişi daha söyledi bana 😂 kasığımı da acıtıyor ama demekki o zamanlara geldiğimizde çekeceğim var 😂
Neferut Festinalente normalde dışardan belli olmuyor sadece ben hissediyorum ama 2-3 tane sağlam vurdu dışardan annem bile gördü çok şaşırdık ilerleyen haftalarda baya uğraştıracak beni oğlum belli 😂
Neferut Cimenn1223 gerçekten ya ikinci gebeliğin sanırım ben ilk defa yaşıyorum asla unutamayacağım bir anı oldu doğum günüm hemde bugün 🩵
Cimenn1223 Neferut evet canim 2.🥰 insan en çok bu anları özlüyor bol bol tadını çıkar iyiki doğdun güzel anne❤🥰💗
Ars2223 Neferut o canını acıtıyorsa ileriki haftalar senin için zor canım yarın 34 olacağım dirseğimi bacağımı tam olarak bilmiyorum ama kaburgalarımda öyle bir baskı oluyor ki bazen çığlık atıyorum resmen bıçak batırılıyormuş gibi
Neferut Ars2223 Evet hep uyuyamıyoruz ağrıdan diyorlar sizin adınıza üzüldüm ama yolun sonuna yaklaşmışsınız azıcık daha sabredin siz de kurtulacaksınız o ağrılardan sağ salim inşallah
Ars2223 Neferut evet ben günde 3-4 saat anca uyuyabiliyorum çünkü sağa yatsam sağdan vurmaya başlıyor sola dönsem soldan düzde yatamıyorum zor yani 🤦🏽♀️
Semyil Neferut canım ne can yanması 30lu haftalarda kaburganla basketbol oynayacak midenlede futbol 😂 bazen öyle tekmeler atıyorki derimi yırtıp çıkacak sanıyorum olduğum yerde kilitleniyorum 😂 ama verdiği acı bile o kadar tatlı ki canım kızım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Neferut Semyil ya niye gözümü korkutuyorsunuz 😂 kaburganla basketbol baya etkiledi şu an 😂😂 kaç haftalıksınız az kaldı sanırım sağlıkla kucağınıza alın 🌸
Semyil Neferut yarın 35 haftalık oluyoruz ama doktorum 38i bulmaz gelir sabırsız kızın diyor çünkü çok sabırsız 😂
Tazeanne0134 Neferut kız daha dur ne acıması 🤣 Allah’ım bide 30 ve sonrasında ne yapacaksın acaba 35de 38de falan ayağını bi dayıyor aboooo nefes al alabilirsen ama ilk hareketleridir hissettiğin
Neferut Tazeanne0134 ilk gebelik ya bunda acıyor sanarken o haftalarda hayatı sorgulayacağım sanırım 😂😂
Nezahatozen Hafta olduk göğsümün altındaki vuruyor habire bizimki bide kendini gerdiriyor karnım kocaman şişiyor 9 aylık gibi oluyor