Yektek22 Ben çok zor hayali goruyor gibiyim eşim görmüyor mesela.camın orda çekip efekt yaptım karartma sizce var mı adetw bie gün kala bu kadar silik Beyaz gölge gibi mi olur olsa bile normal mi bilemiyorum
Ayden6 Yektek22 fotoğrafta bende göremedim fakat bende de adete 1 gün kala erken gebelik negatif kaset test pozitif çıkmıştı. Erken gebelik daha hassas olmasına rağmen şaşırtmıştı. Ertesi gün kan verdiğimde beta 65 civarı çıkmıştı demem o ki bu testler herkeste her zaman doğru sonuç vermiyor🥲
Cimenn1223 Yektek22 ben göremdm normal görülmeyen birseyi efekte görseniz de bunun bir doğruluğu olmaz 💗
Maraffguler Yektek22 bende adete bir gün kala öğrenmiştim cizgi cook hayaliydi görünüyor.gorunmuyor arası heycan yaptım akşama kan verdim acilde gebe olduğumu öğrenmiştim hayırlısı olsun canm
Zeyneppbl Çok silik var gibi ama 2 gün sonra adet olmazsanız bir daha yapın bence bir de ilk idrarla yaparsanız daha iyi olur.
Yektek22 Zeyneppbl bana da var gibi geliyor ama efektle anca belli belirsiz belli oldu foto da Sizce eğer varsa bile adete bir gün kala bu kadar silik çıkması normal mi
Zeyneppbl Yektek22 yani normalde benm adete 4 gün varken baya belirgin çıkmıştı ama geç döllenme vs olabilir dediğim gibi gününüzün geçmesini bekleyin derim