nazel123 Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda bebişim yan yatıyormuş doktor kontrollerimizi iki haftaya düşürdü bugün ilk nst mizi çektirdik sizde durumlar nasıl 😊
Sydaglsen nazel123 ben ilk nst me 35+4 te girdim sizinki erken başlamış. Bu haftadan itibaren benimde 2 haftaya düştü sonraki randevumda çatı muayenemiz var tedirginim açıkçası bakalım
nazel123 Sydaglsen evet ya bende kızımda daha geç girmiştim bu doktor erken başlatıyor anlamadım İnsallah güzel geçer muayeneniz ilk gebelik değil mi🌸
yilldizyilldiz Ben de geçen hafta 30+1 iken gittim kontrole. Nst’ye girmedim bir şey de demedi onunla ilgili. 👀 Benim de kontrollerim 2 haftada 1’e düştü. 😊 Sağlıkla gelsin bebişkolar. ❤️
Se11 yilldizyilldiz bende 30+0 da muayene oldum bugün özel bir durumda ile ilgili tekrar gittim tekrar muayene etti doktor 31+0 dayız 2 haftada bir e düştü ancak nst 36. Haftada dedi.
nazel123 Se11 benimde kızımda daha geç çekilmişti nst bundan erken söyledi bilemedim sağlıklıda kucağımıza alırız insallah 😇