Evet kızlar 39+6 da nst de sancı ama ben hissetmiyorum diye post açmıştım. Ertesi gün yani cumartesi günü tekrar acilden nst çekildim ve aynı sancılar yine çıkınca beni merkeze sevk ettiler, bebişin de kilosuna kaldığım ilçede ki doktor 4 kilo dedi. Neyse biz aracımızla merkeze geldik . Sivas’ta üniversite hastanesine. Geldik açıklık bakıldı önceki doğumdan kalma 2 cm açıklık var dediler. Yatışım yapıldı neyse ilki normal doğum olduğu için bekledik zaten . Odaya geçtik hemen nst bağlayıp suni sancıyı taktılar , biri bitti ikinciyi bağladılar ki ebe gelip çocuğun kalp atışları yavaşladı seni acil sezaryene alıyoruz dedi. Tabi ben ilki normal olup biraz da zor geçince onun üzerine sezaryen olup bir de onun dikişini istemedim çünkü dikişsiz yaabilirim diye düşündüm hep. Biraz tabi duygusallık korku ağladım nenni motive ettiler. Sonda takıldı hemen. Üzerime ameliyat önlüğünü giydirip apar topar amiyathaneye alındım . Son kontroller yapıldı anestezi doktoru geldi konuştu benimle nasıl istersin genel mi spinal mi diye artık hemen herkese spinal yapıyoruz hem çocuğunu görürsün hemde genel olunca ağrıyla uyanirsin direk spinal daha iyi dedi bende spinal istedim , iğneyi de herkes çok abartılı anlattığı için biraz tedirgin oldum ama eli mi hafifti yoksa gerçekten korkutacak bir ağrısı yok muydu bilmiyorum ama çok büyük bı acı hissetmedim. Sadece ilacı sıkarken hafif bı sızlama gibi birşey hissettim zaten hemen bacaklarım da bı sıcaklık falan , yatırdılar tekrar, doktorum geldi dokunmalarini hissediyorum ama acı yok. Sonra doktorum başlayalım mı hissetmiyorsun demi hazır mısın falan dedi , bende geldi demi bebek dedim güldü evet dedi o an çıktığını hissettim zaten miniğimin ağlaması duyuldu hemen temizleyip getirdiler ilk teması göğsümde yaptırdılar sonra öptüm götürdüler onu. Bende bir saat kadar sonra çıktım. Benim hikayem bu kadardı , herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Şuan hâlâ hastaneden yazıyorum bu ara da .. ☺️