Barbie77 Panorama’da yaptırdım 12.haftada yaptır dedi doktorum, Amerika’ya gittiği için bu firmayı tercih ettim Amerika’da incelenmesi önemli fiyat olarak biraz daha pahalı diğer firmalardan orta paneli yaptırdık 15.500₺ ödedik.
esraaa009 Barbie77 natera panorama değil mi yaptırdığınız yer sonuç kaç gün içinde geldi bir de sonucu size de gönderdiler mi yoksa doktordan mı öğrendiniz
Mamacita1 mamacita5 Bende İstanbul’da yaşıyorum ve 12. Haftamda nasipse bu testi yaptıracağım. Doktorum bana da panoramayı önerdi ama eşim biraz araştırdı Eskişehir’de Osmangazi hastanesinde yapıldığını öğrendik. Hızlı tren ile oraya gidip gelmeyi düşünüyoruz. Arayıp görüştük belirli gün ve saatleri olduğunu söylediler. Çünkü daha önce biz bebeğimizi kaybettik ve gen testi yaptırmıştık hiç bir şey çıkmayınca bunu da devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdik.
Mamacita1 Sadece diğer firmalar eğer siz isterseniz cinsiyeti söylüyorlar yani erkenden cinsiyet belli oluyor. Ama Osmangazi hastanesi bunu söylemiyor. Açıkçası benim için çok önemli değil sağlıklı olması tek dileğim hesapladığımızda Eskişehir’e gidip gelmek daha mantıklı geldi
Hulo2105 mamacita5 evet aradığım gün akşam gelip kanımı aldılar max 12 günde çıkar dediler 9 günde çıktı
Emine-tfk Benim doktorum da önerdi kendisi yönlendirdi direk bir firmaya. Yurt dışına göndereceğiz dedi. 13. Haftada yaptırdık bizde. 400€ ödedik test için.
4cigdem4 mamacita5 ben bi 15 gün felan oluyor Gaziantep’te yaptırdım 11.500 tl ye ama bence kesin sonuç değil sıvı aldırmak daha kesin sonuç bana devlette Perinatoloji doktoru dowm sendromlu dedi onun için yaptırdım herşey negatif diyor ama bilmiyorum kanda bebeğin şeyleri nasıl çıkar ki anlamış değilim boşa o kadar para vermeyin sıvı aldırın şimdi doktorlar o test çıktı diye onu öneriyor ama yaptıran biri olarak tavsiye etmem 😊
Nart mamacita5 ben 10+2 haftalıkken yaptım yarın sonuçlarım çıkıcak inşallah güzel haberler alırım. Yurt dışında yaşıyorum 640€ tuttu 3 taksitle ödeme şekli olucak
4cigdem4 mamacita5 benim arkadaşım aldırdı bi sıkıntı olmadı ama senin haftan küçük olduğu için olabilir eğer paranız varsa nipt DNA yaptır o zaman inşallah bir sıkıntı yoktur
ufbus010315 mamacita5 ben 10+6 haftalıkken yaptırdım daha yeni sonuc bekliyorum 3 gün oldu yaptıralı genoks firmasına 14000 tl ye yaptırdım
mamacita5 Badehandekuzey Maşallah darısı başıma. Ben 9+3 üm doktorum 11 i bekleyelim dedi. Nıpt yaptıracağım en azından kafam rahat olur.
Dfnsyn mamacita5 merhabalar ben de numaralarına ulaşamadım, bana da iletme imkanınız nedir şuan 9+5 iz biz de 🙏🏻
Mdya mamacita5 Merhaba geçen hafta verdim bende . Doktorumuz önerdi 10.bin verdik bu hafta sonuçlar çıkacak inşallah temiz çıkar dua edin 🙏