dilek4606 Kızlar 6 haftalık hamileyim canım acayip derecede. Çiğ köfte istiyor böyle tadı ağzıma geliyor burnuma kokuyor acaba psikolojik olarak mı canım çekiyor yoksa bu kadar erken aşerilirmi?
Anacsevgidolumelek dilek4606 ben de o haftalarda baslamistim olabiliyor bence 11.haftama girecem yeni yeni kesildi asermelerim :)
Nur5541 dilek4606 bende aynıydım canım ye gitsin çok yiyordum çiğ köfteyi aşermek bence 🤭 önce çiğ köfte şimdide yeşil erik 😌😌
Fatmaklc66 Sorma bende 7 haftalıgıö aynı durumdayım yemeklerden tıksınıyorum yıyemıyorum ama cıgkofte cekıyo canımm en cok onu yıyorum
YagmurDaskn Ben hamile olduğumu bilmeden önce adetimize daha varken limon yiyordum sürekli günde 2-3 koca koca limonu tuzlayıp yiyordum 😂 aşeriyormuşum meğer. Ama şu sıralar pek yok
Kubraminnak seyma281015 aşermenin ayı haftası olmaz istemsiz gelişir kendi doğrularınıza inanmaktan vazgeçin uygulamada bile aşerme yaşayabilirsiniz yazıyor 7.haftadayım yaşamadınız ya yada geç yaşadınız bi sizin ki doğru
Mrw244116 7.haftamda deli gibi turşu aşerdim ne turşusu olduğunu yazmıyım şmdi canı çeken olur bulamadık bir hafta sonra kaynanam memleketten bilmeden aserdigimi getirdi Allahım nasıl zevkle yedim kaç tabak yedim anlatamam
Anacsevgidolumelek Mrw244116 aahh o tursuuu 😭😭😭 canim nasil istedi istedi istediii ama midem izin vermedi cok kucuk bir sey yemistim gece midemin yanmasindan bulantisindan bir daha elimi surmedim ama ben genel olarak sarimsaktan tiksinmistim hala da ayni durumdayim 😰😰
Kbrasuer Ben de o haftada aşure aşermiştim canım 😄 aşerme o tatlım ye hemen yoksa gögsün şişiyo yemezsen ye canım