1931 bilgeeS bende 35. Haftadayım bu hafta yapıcam inşallah. Kayınvalidem geçen hafta mutfak dolaplarını sildi bu hafta da cam perde dip bucak giricez onunla birlikte
Limonlukekkk bilgeeS yardım edenınız yok mu anne kayınvalide bacı çağırın yapsınlar 35 haftalık gebe temizlik mi yapar allah muhafaza
Enfal_06 bilgeeS 34+2 haftalığiz camları sildim perdeleri yıkadım koltuk yüzleri yıkandı halılar yıkamaya gidicek mutfak dolapları ve cam balkon kaldı onları da yapınca bitiyor
Mervesoku bilgeeS biraz geç kalınmış yani aslında 1-2 kişi ile yapılabilir 2 günde yardıma gelecek eş dost varsa bence rica edin ☺️ sizde küçük işler yaparsınız.. yada alabiliyorsanız temizlikçi alın kafanız rahat etsin bebişler ne zaman gelir belli olmuyor sürpriz yapabiliyorlar bazen ☺️ bende 35 haftalık hamileym sadece camlarım ve tüllerim kaldı onuda annem yapacak
Eduahm Ne erkeni çok geç olmuş, bende öyle yaptım ve cok ağırlaştığım için asla yapamadım şehir dışından halam geldi birlikte yaptık
Semihaoyku bilgeeS 33+4 haftyim bu hafta bebeğin eşyaları ile ugrascam yıkama ütüleme yerleştirme kızımın odasındaki dolabı ikiye bolcem onun ki ayrı kardeşinin ki ayrı bölmede olsun diye bu hafta böyle geçecek diğer haftada yavaştan temizliğe gececem halılar yikamya gidecek yavaş yvas anca yaparim son zamana da buzluk için doğumdan sonrası börek sarma kurabiye yapıp aticam yani kafamdaki plan bu şekilde
Sydaglsen bilgeeS yani şurda doğuma uygulamaya göre 30 dan geri saymaya başladı bence geç falan değil. Bende daha yapamadım cam ve tüller haricinde genel temizlik için annemi bekliyorum haftaya inşallah
Edaanayan_ Bende geçen hafta yaptım 35 haftalık annem ve kayınvalidem ile birlikte ama tek başına yapacaksanız kesinlikle kendinizi yormadan yapın
ArzumSena bilgeeS Eğer birileri yardım edecekse bence tam zamanı , 33 34 gibi camları kendimi yormadan silmiştim , aslında kimsenin yardımını da istemiyordum fakat baktım ki kendim de çok zorlanıyorum, anneleri çağırdım. Bence sende hiç çekinmeden rica edebilirsin
Kara22 bilgeeS tam zamanı kız geç bile kaldın nasıl sabrettin bu zamana kadar maşallah sana ağırlasmadinmi hiç nasıl başa çıkcan
Sezennkz bilgeeS ben 37 de yaptım 😂ayrıca abartanlar olmuş arkadaşlar hamilelik bir hastalık değildir bu anlarım da tadını çıkarmak lazım uzanınca bir şey değişmiyor hiç bir bebek de iş yapınca ölmüyor aklınızda bulunsun :)) herkes kendi işini yapsın bebeğiyle kendi ilgilensin kaynana temizlikçi falan fasa fiso ben son ses müzikle 37.hafta da perde de taktım halı da serdim bol bol ütü de yaptım maşallah bebeğim 4 gün ileride bile gidiyor 😂pek kiloluyuz sanırım her neyse pazartesi doğumum var ben bu gün evi süpürdüm günlerden çarşamba;)) bir haftadır her gün evimi süpürüyorum ayrıca temiz kalsın banada hareket olsun diye sezeryan olacağım halde evimde tek kalacağım kaynanama da annemede inşallah ihtiyacım olmaz hemen toparlanmak var aklımda yatak döşek yapmayın hemen sevgili hamişler hepinizi öpüyorum tüm hamişlere sevgiler kendinize güvenin… 💕💕🫶🫶