MiracAlpinannesi Zeh5604 İnternet yorumlarında okumuştum Nihan hanımı öneren çok. Birde muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz ?
MiracAlpinannesi Zeh5604 Ben şimdi aradım. Doğum ücreti Normal doğum 16 bin 19 bin arası Zorunlu sezeryan 19 bin 24 bin arası İsteğe bağlı sezeryan 30 34 bin arası
Mombeybiii Muane 1bucuk tu galıba ya yanlış hatırlamıyorsam bende karın ağrısıyla gıttım Bağcılar Medipole sağlık sıgortam karşıladı tabi onu gebe olduğumu bılmıyordum muane ucretını sordunmu dedım esıme ne kadarmış yanlış hatırlamıyorsam 1bucuk dedı ama fıyatlar gerçekten çok yüksek
Mombeybiii Zeh5604 gebe hastaları karşılamıyor karın ağrım vardı gıttım gebe olduğumu öğrendin çıktığımda muane ucretı ıstedı ben dedımkı gebe olduğumu bılmıyordum kı karın ağrım vardı geldim sonra doktorla görüştü doktor karın ağrısı dıye duzelttı keşke karşılasa 🤦🏼♀️🙃
Miskinim MiracAlpinannesi operatör doktorların hepsi böyle. Sadece nur cansu yılmazın ki bir tık pahalı ama net bilmiyorum onun. Op. Olanlarında doğum ücreti zorunlu sezeryan 19 bin normal 16 bin