asslialbayrak16 merhaba benimde yaklasık 10 gündür kahverengi pembe hergün farklı renkte lekelenmelerim var bugün keseyi gördüm progestan da kullanıyorum neden oluyor anlam veremiyorum
Gokcegkc -av41 beklemeden şehir hastanesinin ya da üniversitesi hastanesinin kadın doğum aciline gidin isterseniz randevunuza çok var. Benim önce kanamam oldu 3 gün hastanede yattım kalp atışını ilk defa orda duydum sonra kahverengi lekelenmeye döndü 3 hafta sürdü nerdeyse. Hala günde 3 defa progestan kullanıyorum.
-av41 Gokcegkc gittim ama keseyi göremedi , o yüzden ilaçda başlamadı , perşembe tekrar kan testi yapıcaz , bakalım rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin
Enfal_06 -av41 ne yaptın canım gittin mi bu kadar beklemen hata zaten ben her doktora gittiğimde uyarır kanama veya su gelişi olursa bana haber verip hemen hastaneye gel doktorlar biliyor ki söylüyor
-av41 Enfal_06 gittim , kese göremedi henüz , beta baktı 2200 değerinde , perşembe günü tekrar gel kanla bakalım , belki erken olduğu için görünmemiştir dedi , ilişki yasak , dinlen , ağır iş yok , perşembe sabah kan testine gel dedi
Ayse0575 -av41 ilk iki gebeliğimde kahverengi lekeyle düşük tehlikesi oluştu ve kaybettim. Lekelenmeler bazen yerleşme kanamalarıda olabiliyor ama bence doktora gidin beklemeyin
-av41 Enfal_06 hayır , kese görünmediği için dış gebelik mi , boş gebelik mi , henüz belli olmadığı için ilaç vermedi , perşembe günü kontrole gidicez kan vercez bakalım
-av41 Gokcegkc inşallah , biraz stres yaptım ama sonra verende ALLAH alanda ALLAH dedim ve rabbime bıraktım , ben yine dualarımı okumaya devam
Enfal_06 Oksuruksurubu bebeğin suyu olur ya o bazen hiç sebeb yokken bi anda suyu gelen gebeler var çok erken haftalarda 34+2 haftalığiz gebeliğin başından beri doktor her rutin kontrol sonrası söyler su gelişi kanama olursa bana haber ver diye çünkü ciddi durumlar bunlar genelde 13 haftadan sonra olur su bebek büyüdükçe hafta ilerledikçe amniyon sıvısı fazla olur bebeğin böbrekleri çalışıyor sıvıyı yutup tekrar idrara dönüşür su onu enfeksiyonlardan dışardaki darbelerden korur kesenin içindeki amniyon sıvısı su yani