Yagmuraktas23 Sadecebirisi Genelde özel doktorlar 11 de bile söylüyorlar 14 Haftalık net söyler tabiki. Ben 13+3 üm bugün cinsiyete gideceğim birazdan.
Merve-metin Sadecebirisi özele gidiyorsan söyler ama devlet biraz geciktiriyor canım ben 12 haftalıkken öğrendim cinsiyeti 14.haftada netleştirmek için tekrar çağırdı
muphem Sadecebirisi ben de çarşamba günü tam 14 haftalıkken gidicem inşallah belli olur. Özele gidicem. Devlet söylemez buradan okuduğuma göre…
Yagmuraktas23 muphem Erkek bebeğiniz geliyor dedi canım sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez. Allah hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin anne olmayı inşallah 🙏🧿
muphem Yagmuraktas23 ne güzel erken söylemiş:) hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bebek kendini göstersin diye ekstra bir şey yaptınız mı? Ben de çarşamba 14 haftaya geliyorum tam ve randevum var. Gösterir inşallah
Yagmuraktas23 muphem muphem Hayır yapmadım Doktorunuz özel doktorsa her türlü görür merak etmeyin ayrıntılı ve renkli ultrason dan bakıyorlar özel doktorlar 🙏