Etl2244 9 haftalık hamileyim dün ve bugün hiç belirtim yok göğüs hassasiyetim bile bitti ve çok paniğim gözüme uyku girmiyor çok korkuyorum böyle olması normal mi doktoramı gitmeliyim
Damyavuz Etl2244 Hiç stres yapma bazen çok iyi oluyorsun sonra yarın kötü oluyorsun ben niye öyle düşündüm ki diyeceksin 😇 yarın tekrar bir kendini yokla için rahat etmiyorsa git stres daha kötü
Queen3524 Etl2244 Damyavuz Bns1- Bende aynıyım ama aklımı oynatıcam galiba asla sakin kalamıyorum 9 ayı böyle nasıl tamamlarım bilemiyorum
myavocado Etl2244 benim de 8-9 haftalarda göğüs hasaasiyeti, bulantı filan bitmişti, normal bir sıkıntı yok bence. 9 ay aynı şekilde devam etmiyor, hafta ilerledikçe başka belirtiler yüklenecek 😅
Etl2244 Damyavuz myavocado Hareket etmeye başlasada rahatlasam böyle sürekli diken üstündeyim daha geçen hafta gördüm ultrasonda her hafta gideceğim sanırım🥹
myavocado Etl2244 malesef öyle geçiyor ilk haftalar, 20. haftadan sonra hareketler iyice belirginleşir, detaylı USG filan da tamamlanınca o zaman keyifli günleri geliyor 🤗
Mahperixx Etl2244 bizde 16+1’iz hareketlerini minik minik hissediyorum bu sefer bir gün iki gün hissetmesen daha panik olursun 9 ay boyunca anksiyete yüklenmesi olacağızz 🤣
nuurmiss Etl2244 hareket etmeye başlayınca da bu sefer neden hareket etmiyor kaç saat oldu diye endişeleniyorsunuz ahahahah😁
Damyavuz Etl2244 Ayyy oda öyle geçiyor merak etme. Tatlı ye soluna yat sonra neden hareket etmedi 🤦🏻♀️😅 bende çok stres yapıyordum kendimi dizginliyorum
Leylaaa_46 Etl2244 kanama sancı vs yoksa normaldir herkese farklı ilerler. Diğer haftalar başka belirtiler çıkar