Dilarakdemir1 Hanımlarr hamile olduğunuzu nasıl anladınız ve belirtiler neydi herkes de tabiki farklı olmuştur ve gecikme sonrası negatif testten pozitife dönen oldu mu ? Geç döllenme testi de etkiliyormu acaba varsa yaşayan paylaşır mısınıızz 🌸
Nazlimom Dilarakdemir1 bende geç döllenme olmadı ama belirtim 3 gün gecikme bel ağrısı ve akıntım olmustu
aysegul2812 Dilarakdemir1 merhaba ben en son Mart ayında regli oldum Nisan da olmadım gebelik testi yaptım negatifti bir 10 gün bekledim baktım hala olmuyorum kadın doğuma gittim kan verdim ultrasona girdim gebelik yoktu Mayıs a geldik hala regli yok ama kasık ağrısı ve gögüs hassasiyeti yaşıyorum ki her ay zaten bunlar olurdu yine test yaptım yine gebelik yok doktor adet söktürücü yazdı biyolojik saatimi bozmayayım kendi gelsin diye bekledim baktım hala gelmiyor Mayıs sonu bidaha başka bir kadın doğuma gittim ve orada 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim geç döllenme demediler ama biz böyle bişey yaşadık
Patito__ Dilarakdemir1 gec dollenmede gec yumurtlama oldugundan testte de gec cikar Supheli iliskiden sonra en gec yirmi gunde kanda pozitif cikmassa ozmn hamilelik ihtimali cokcok zayiftir Bnm gec dollenme hep yasarim adetm bir hafta gecince silik gorunur testte kanda da elli filan cikar.
Cansu__1997 Dilarakdemir1 evet gec döllenme olmuştu benim bir sürü test yaptım çıkmadı hemde adetim 7 gün gecikmişti kam verdim çıktı 12 bisey 2 hafta geriden geliyormuş geç döllenme
Psk1998 Nazlimom ya bende bu ay regl takvimime göre yumurtlama günümde denedim ama regl takvimi pik gününden 4 gün geçti yine beyaz akıntı geliyor acaba yumurtlama olduğu için mi yoksa ayın 10 undan öncede denedik belirti mi veriyor anlamıyorum geçen ay böyle beyaz akıntım gelmiyordu bu ay sıklaştı az az ama
lilyum_ aysegul2812 ben bu kadar uzun süreli geç döllenme olduğunu hiç duymadım. Acaba bu sürede yani regl olmadan yumurtlamış ve hamile kalmış olabilir misiniz
Dilarakdemir1 aysegul2812 bence siz mayısta hamile kalmışsınız çünkü geç döllenme bu kadar uzun sürmez adet görmediğiniz dönemde yumurtlama olmuş olabilir o sırada tutmuş olabilir
Dilarakdemir1 Patito__ şuan 9. Gün gecikme var şuan 4. Gün negatifti bugun tekrar test yapsammı acaba
Dilarakdemir1 Cansu__1997 şuan sanırım bende o durumdayım ama hamilrlik mi gecikmemi bilmiyorum 4 gün gecikmeyle çıkmadı test bugun 9. Gün yapsammı bilemedim
DENIZ_55 Dilarakdemir1 ben şuan 4+5 haftaligim tesadüfen öğrendim hala hiçbir belirti yok oyke migde bulanti göğüs ağrısı sadece çok çok hafif bel ve kasik ağrım var bazen kendime diyorum kendimi hiç hamile hissetmiyorum diye bence illa belli edecek diye bisey yok sen yap testini ben reglime 2 gün kala öğrendim
Dilarakdemir1 DENIZ_55 ben test yaptım 4 gün gecikmeyle negatifti bugun 9. Gün geç döllenmede çıkabiliyo diyolar ama hala beklemedeyim kasık ağrısı var öksürünce bile batıyor bel ağrısı akıntı baş dönmeside var
Ayvareceli Dilarakdemir1 benim adetim 1 ay gecikti ama pcos olduğum için konduramamıştım. Eczaneden test aldım yaptım negatif çıktı. Emin oldum hamile olmadığıma bari doktora gideyim bi adet söktürücü versin rahatlayayım dedim o her ihtimale karşı kana baktı orda çıktı hamile olduğum. Geç döllenmişsin dedi. Neden olur geç döllenme nasıl olur bilmiyorum. Benim böyle oldu 10 güne doğurcam inşallah 🙏 inşallah tez zamanda hayırlısı her bebek isteyen kadına nasip olsun🌸
Dilarakdemir1 Ayvareceli sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 benimde bugun 9. Gün hamile değilsem bile adetim çok geciktiği için kontrole gitmem gerekiyor artık bakalım hayırlısı
Betty1234 Dilarakdemir1 Canim evet.Antibiyotik iciyordum enfeksiyon icin.İcım rahat degildi.1 gün gecikmede test yaptim hamile degilim.3 gun gecikti test yaptim negatif.7 gun gecikti.Artik ilac ictigim icin icim icimi yedi.Test yaptim.Pozitif cikti.Gec döllenme olmus
Dilarakdemir1 Betty1234 bende bugun testmi yapsam ya böyle benzer hikayeler olunca insanda ne yapacağını şaşırıyo emindim artık hamile olmadığımdan kafamda karıştı😂
ideemirel Dilarakdemir1 geç döllenme oldu benim regl gecikmesinin 10. Gününde inanılmaz silik cizgi gördüm
Dilarakdemir1 ideemirel ben aslında gecikmenin 4. Günü gölge bi çizgi gördüm ama kuruma çizgisi dediler bende çok takılmadım bugun 9. Gün tekrar bi test yapsammı
DENIZ_55 Dilarakdemir1 doğrudur ben diğer gebeliğimi gec döllenme oldugunu dedi doktor biraz daha bekle kan ver canım hayırlısi olsun hakkında inşallah ven gram bisey hissetmiyorum hissetmediğim için korkuyorum
Ayvareceli Dilarakdemir1 çok sağol inşallah. Stres yapma. Akışına bırak inşallah olacak hamile kaldığını imgele o ama stres yapma sakın. Bol çiğ kuruyemiş kuru meyve ye. Özellikle kuru incir. Kana baktır 1 hafta sonra beta hcg inşallah güzel haberlerni bekliyorum. Senin için dua edicem🙏🌸
NurBozdag Dilarakdemir1 Ben şuan 6+4 üm hiçbir belirti olmadı sadece adetim geciciknce gidip test verdim. Fakat öncesinde evde idrar testi yapmıştım belli belirsiz bisey oldu ben negatif sandim ama pozitifmis :)
Dilarakdemir1 NurBozdag bende bi gölge gördüm 4. Günde ama kuruma çizgisidir diye ihtimal vermiyorum bugun 9. Gün gidip bidaha test alsammı acaba havada çok sıcak😂