zeynosileannis 2 yaşında bir kızım var 15 haftalık hamileyim bu aralar bebekliğindeki gibi uykuya dalarken karnımın üstünde yatmak istiyor bende birkaç dakika müsade edip sonra yavaşça indiriyorum ama karnım sert ve birazcık rahatsız ediyor yatması sıkıntı olur mu?
BenSenO33 zeynosileannis çok garip aynı şeyi benim oğlumda yapıyordu gebeliğimi ilk öğrendiğimde daha 7 8 hastalıkken karnımda üzerime çıkıp yatmak istiyordu bir süre bunu yaptı
Eddakayaa zeynosileannis 20 aylık kızım var gebeligimin başından beri karnıma sarılıp yatıyor kafasını karnıma koyuyor yada komple üstüme yatıyor bence birsey olmaz
zeynosileannis BenSenO33 Evet önceden gelmiyordu ben çağırınca şimdi kendi çıkıyor ama rahatsız hissediyorum birden çeksem hemen üzülüyor gidip başka köşeye yatıyor 🤷🏻♀️ hissediyorlar sanırım
Eddakayaa zeynosileannis 35.haftanın içindeyim karnım davul gibi 😂 tabiki rahatsız oluyorum ama ilkgöz agrim o benim sarılmasını engellemek doğru değil zaten mecbur o bırakana kadar bırakmıyorum kendi bırakmak istediğin de sarılmayı bırakıyoruz
NM_mom 36+4teyim aynı şekilde kızım hep kucak, karnıma yatmak istedi hiç kısıtlamadım🥹 o da bebek çünkü daha bana ihtiyacı var, çok şükür gebeliğimin başından beri bi sorun olmadı🙏🏻