myavocado fairytale_ kahve hareketlendiriyor benimkini. Bir de ben bir kez tesadüfen tahin-pekmez yemiştim biraz kahvaltıda o gün aşırı hareketli idi ultrasonda 😅
Neferut fairytale_ Benimki reçel yedim yarım saattir kuduruyor içeride. Normalde hissetmeyen biriydim ama şu an tekmelerini o kadar net hissediyorum ki kıpırdamıyorum bile 😂😂
fairytale_ myavocado bugun denemelik kahve içtim hareket edıcek mi diye 😃tekmeleri durmadı kıpır kıpırr🥰tahin ve pekmezide denicem teşekkürler 💕
HAvvAHmet fairytale_ ama bi arkadaşım şey demişti hem kahve hem cikolata bi arada olunca çocuk çok hareketlendi ölçüm yapmakta zorlandılar dedi ben de o yüzden çok abartmak istemedim simit yanında almıştım kahvaltı niyetine bilginiz olsun ☺️☺️
fairytale_ umycnr94 vişne suyu ve çikolatayı sevmiyor sanırım 🥹ama tesadüf mü bilmiyorum eşim dondurma yer misin diye sordu bana bugun bi tekme yedim o sıra bebiştenn😃tesadüfte olabilir duymuşta olabilir 🥹🥰😂
fairytale_ Neferut oyyss maşAlllahh🥰benimki tatlı sevmiyor sanırım dün kahve içtim gece uyutmadı ilk defa bu kadar net hissettim 🥹🥰
Neferut fairytale_ kaçıncı haftadasın canım? Benim 22+1 şu an bugün çok çok net hissediyorum aynı zamanda doğum günüm oğlum bana hediye veriyor sanırım 🤭🥰🥰
fairytale_ Neferut yeni yaşınız kutlu olsunn🥰💕🌸 20. Haftamdayım canımm 2 haftadır hissediyorum yeni yani 🥰
Neferut fairytale_ çok teşekkür ederizz🌸 umarım hareketleri dışardan hissedecek haftalara da sağ Salim geliriz 🫶🏻
Seymalar Brcuburci aaa neden normalde tam tersi yiyin de gelin derler uyumasın hareketli olsun güzel ölçüm yakalayalım fotoğrafını güzel çekelim diye🤭
fairytale_ Brcuburci yaa banada tersini dediler tok gel iyi kahvaltı yap yanında tatlı şeyler getir dediler bebek hareketlensin diye
Brcuburci fairytale_ perinatalog tan aldım ben randevu asistan öyle dedi isterseniz aldınız yere sorun siz genede☺️ hareketli olursa ölçümler zor olabilir dediler
fairytale_ Brcuburci banada randevuyu veren asistan demişti tok gel tatlı getır yanında diye ve mola verıyorlarmıs o esnadada tatlı yemeye gıt dedı😃