Mikrofon0 İkisini de kullanan varmı kızlar diğer taraf nasıl kullananlar ikisinde de aynı isimi mi kullanıyorsunuz 🙃
cgnduru Mikrofon0 ikisi farklı uygulama ismin aynı olmak zorunda değil.. ben pek sevmemistim açıkçası orayı 😂
Guzelanne56 Mikrofon0 kıds tamamen pısmanlık zebanı deccal ne ararsan var selam ver saldırırlar fazla gergin orası mahşer yerı tavsıye etmem😀
Melodimm Mikrofon0 Kidste çoğu kadın küfür ediyor hatta geçen gün “bunların doğruduklarına s…” Dedi bildirdim silmediler.Resmen hakaret ediyorlar.Medatör bile beddua etmişti.Ismini hatırlamıyorum ama.
Mikrofon0 cgnduru aynı da kullanan olabilir ondan sordum tanıdık varmı diye ben de yeni yükledim de çok farklı konular tartışılıyor,😅
Mikrofon0 Guzelanne56 çok acaip konular tartışıyorlar orda katılmadım sadece yükledim de garip burası daha samimi duruyor 😌
Guzelanne56 Mikrofon0 Busekrtl yanı hem konular acayıp hem en ufak bıseyde kavga çıkarıyorlar kaç kere sebepsız yere uyarı aldım orda. Kadının bırı kocamın telefonunda mesaj gordum cınsel ıcerıklıydı ama bısey yaşamamış yazdı bende dedımkı yaşamamış degıl yaşayamamış egerkı mesajı görmeseydın yasayacaktı aldatmanın adımını atmış bana neler dedı yuvamda gözün var aldatmamış adama oftıra atıyorsun dıye. İyisine çok iyi ınsanlar da var ama gerızekalı kesımı hıc sorma suratına 2 tane çarpılacak insanlar
Mikrofon0 Guzelanne56 😅😅 ama doğru demişsiniz her şeyi yazıyorlar gelen yoruma da hazırlıklı olmaları lazım
Busekrtl Guzelanne56 İçinde şüphe olsa oraya yazmaz zaten ne garip insanlar var yahu… Ay çok fenaymış cidden
Mikrofon0 Melodimm lohusa gerginliği de olsa saygısızlık bence edebinle danış muhabbet et değişik insanlar 😌
ykaya18 Orasının tuhaf olduğuna dair çok yazı okudum, neden acaba. Belki de oraya çocuk doğunca geçiyorsunuz ya, ben öyle anladım yani. Lohusalık depresyonu yaşıyor olmasın çoğu. Sinirlerini ordan çıkarıyorlardır 😂
Mikrofon0 ykaya18 evet burda hamilelik psikolojisi orası mahşer yeri herkes üstünlük taslama peşinde gibi
Anneoluyorumm00 Mikrofon0 ikisinde kullanıyorum ama en çok bunda takılıyorum diğerine ayda yılda bir giriyorum genelde burdayım