Smge92 Hkgezer aa sanki benimde durumum böyle. Ben 4+2 de gittim kese göründü. Doktorum 10 gün sonra gel dedi yarin randevum var. Doktorumada yazdim tekrardan duyulurmu diye dönmedi henüz mesajima. Internette beta hcg degerime baktigimda bendeki deger icin 6-7 hafta yaziyordu
Hkgezer Smge92 valla şuan doktordan çıktım sat a göre 11+3 ultrasonda 12+4 çıktı hatta cinsiyet tahmini bile yaptı
Flz8386 Bende 5+5 günlük hamileyim Çarşamba günü doktora gidecem kalp atışını duyar mıyım bende erken gitmek istiyorum doktora 3 tane kalp atışı durdu kürtaj oldum şimdi bundada korkuyorum ondan
Smge92 Flz8386 benimde öyle BiR düşüğüm var kalp atisi olmadigi icin kürtaj olmustum. Iyi düsün iyi olsun insallah. Kalp atisi duyulurmu dedi doktorun?
Cagla-2434 Çok erken çağırmış kalp atışı duymak için ben o tarihlerde boş kese görmüştüm sadece 8+ da duydum kalp atışı . Şuan 38+ olduk bile
Birhayalimvr Doktorun çok erken çağırmış sizi ben o haftada sadece kese görmek için gitmiştim 7. Haftada kalp atışını duyduk
Canlarrr Smge92 Smge92 canm ben o haftalarda gittim duyulmadı . Sakın endişelenmeyin duyulmazsa. Benimki geç duyuldu