fidanylcn selam kızlar nedeni ne olabilir acaba çok sık oluyor bi normal düz oluyor sonra yamulup sertleşiyor baya yamuk yumuk oluyor görünce ben korkuyorum resmen
Fatm_ fidanylcn abla bende 14. Haftadan beri oluyor kasılma onlar çok normal düzenli değilse yalancı kasılma
Fatm_ fidanylcn böyle bir anda karnım taş gibi oluyor yamuluyor sertleşiyor sonra açılıyor hahahah korkma 😂
fidanylcn BenSenO33 bu kadar sık olması normal mi ki 38 e girdim her an acaba doğuruyor muyum diyorum
Bettdemm fidanylcn bende de oluyor 37 yim ben de normal kasılma başlıyor artık bir de yeri daraldığı için bi sağa bi sola topluyor kendini ama bi saatte 7-8 kereden fazla olmamalı diye biliyorum doktorunuza danışın isterseniz
Fatm_ fidanylcn bende sık oluyor günde 10 defa oluyor ama rahim ağzı açıklığım ve kısalma olmadığı için hiçbir riskim yok şükür
Fatma96 fidanylcn aynı şekilde bende böyleyim 35 haftalık hamileyim ilk kızımdada olurdu doktor normal diyor ama sıklığı hakkında bişey diyemicem tabi
Yusufun_Annesi22 Doğum yaklaştıkça olur kasılmalar aynı sertleşme kasılma belden kasıktan ağrıyla yarim saate ve en son beş dakikada bir girmeye başlarsa doğum başlamıştır demek oluyor.
fidanylcn Yusufun_Annesi22 kalçamdaki kenikler ağrıyor iki gündür kuyruk sokumu falan onun dışında bir şey yok