ms_annisko Sema8emre_ ağrıyan yere zeytin basmak zonklamasını dindirebilir. Karanfil de yine iyi geliyor ama gebelikte yapılır mı onu bilmiyorum
FREYA09 Sema8emre_ karanfil koyun dişinize dişlerinizi temiz tutun fırçalayın sadece parol içebiliyorsunuz ona göre dişçilerde hamile olana işlem yapılmıyor sadece kadın doğum uzmanın kağıt yazar onaylarsa işlem yapılır . Diş hemşiresiyim bu arada
Dlntkesn Sema8emre_ ne yaptıysam geçmedi 28 haftadayım 3 kere kanal tedavi yaptırdım 🥹 doktorunuzun onayıyla yaptırın bence çünkü geçmiyor bir türlü o zonglama ağrı
emineee118371837 Sema8emre_ bende de aynı sıkıntı var karanfil yağı çok iyi geldi birde günde en az 4 5 defa karbonatlı suyla kargara yapıyorum bunlar benimkini hafifletti inşallah size de iyi gelir tabi birde bol bol fırçalamaniz lazım geçmiş olsun.
Beyza-M Mentol tasi kullandım yanağıma filan suruyordum çok ağrıyordu naneli olduğu için uyuşturuyor gibi geliyordu o bölgeyi
nurimsi Ağrıyan kısma iğne ısıtıp bastırıp çekebilirsiniz can acıtan bir şey değil ben çok çektim hamilelikte diş ağrısından hiç bir şeyin faydası olmadı