Tuba5252 Esrafi56 benim 4 haftalıktı ben alttan muayene ıle keseyi gördüm merak ediyprum bende suan 5 haftalık oldu ama 2 hafta sonra gel dedi 🥱
Burcu-2634 Esrafi56 kiloluyum karından çok geç göründü ama hem kızımı hem oğlumu alttan ultrason ile keseyi 5. Hafta da kalp atışını 6. Haftada duymuştuk karından tee 13. Hafta da gördük baya yağ tabakam var karnmda çünkü
Esrafi56 Tuba5252 beninde 7.haftada gel hem bebeği hem kalp atışını duyalım dedi 10 gün önce keseyi gördük çok kolay şekilde tedirgin oldum birazcık
Minicikbal Esrafi56 hayır canım kalp atışı var ama şuna iiin duyamayız 2 hafta sonra gel dedi yani 8 haftalıkken
Esrafi56 Minicikbal 10 gün önce keseyi gördük çok güzel gelişmiş dedi tekrardan çağırdı salı randevum var geldiğinde hem bebeği hem kalp atışını duyalım dedi biraz tedirgin oldum şuan 7+2 yiz
Minicikbal Esrafi56 yok canım tedirgin olunacak bişey yok ki ortada güzel gelişmiş işte bebiş neyden korkuyorsun
[silindi] Kese ilk hamileliğimi öğrendiğimde vardı 4.5 haftalık demişti doktorum 🙂 8. Haftada da kalp atışını duyduk miniğimin ❤️