Cihangir09 20+3 olduk hala kızımıza isim konusunu netleştiremedik 😔 Ben Meva istiyorum eşim istersen koyalım ama benim içime pek sinmedi diyor ama oda güzel bir isim bulamıyor bir tek Alya ismine olabilir diyor . Oylarınıza muhtaç ve farklı isim önerilerinize açığım ☺️
Burcu-2634 Cihangir09 iki isimde tek başına güzel aynı anda uyumsuz geliyor kulağa. Kızımın ismi Eylül Aden benim. Aren, Arven, Arya, Buğlem, Elizya bunlaar da benim beğendiğim isimler 2. Erkek olmasaydı illa bunlardan birini koyardım
2Princess1Mom Cihangir09 Meva çok güzel bir isim Alyada öyle. Aslında ikisi çok uyumsuz gelmedi bana çevremde Alya Mina isimli çocuğu olan bir arkadaşım var. Belki o yüzden benzer isimler olduğu için tuhaf gelmedi bana 🤷♀️ sağlıkla gelsin ❤
Cihangir09 Burcu-2634 sağlıkla gelsin oğlunuz ☺️ ben 2 3 haftadır meva meva diye dolaninca bir anda alışmış gibi oldum o yüzden acaba ikisi mi olsa dedim ama iki isimleri de aslında pek sevmiyorum kararsız kaldım iyice 🤭
2Princess1Mom Burcu-2634 Aren unisex bir isim değil mi ya 🥲 Erkek olursa ben onu düşünüyordum şimdi siz böyle diyince kafam karıştı 🤭
Burcu-2634 Cihangir09 kızımda çok hefes ettim iki isme ama oğluma tek koymak istedim eşim ona da iki isim sitedi Allah’tan uyumlu isim bulduk 😂 teşekkür ederim sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲
Cihangir09 2Princess1Mom amiin hepimizin evladı inşallah 🥰 bende aslında iki isme pek sıcak bakan biri değilim ama bı yandan da Meva ismine alışmış olunca ikisi mi olsa dedim yine de kararsız kaldım teşekkür ediyorum ☺️
2Princess1Mom Cihangir09 Meva bu aralar baya meşhur oldu. 1 hafta önce kuzenim doğum yaptı onun kızıda Meva 🥰
2Princess1Mom Burcu-2634 Kızım Laren Su, henüz cinsiyeti bilmiyorum 17 haftalığım erkek olursa bir değişiklik olmazsa Aren Ege düşünüyorum. Kız olursa da Aden🥰 Rabbim ismini koymayı nasip etsin hepimize 🥰
Cihangir09 2Princess1Mom oyy maşallah rabbim uzun omurler versin ☺️ Ya ben Meva da zaten okeyim de sanki böyle tam hah işte tamam bu olmalı dediğimiz bir isim çıkmadı daha karşımıza kız ismi bulmak çok zormuş 😀
Burcu-2634 2Princess1Mom ismiyle sağlıklı yaşasın bebişlerimiz inşallah çok güzel isimler düşünmüşsün kızımın adalı olur Aden olursa 🙂
2Princess1Mom Cihangir09 Ahahah malesef öyle Rabbim kolaylık versin size 😊İçinize sinen çok güzel bir isim bulacağınıza eminim 🥰